Har din veninde megamange humørsvingninger for tiden? Måske er det fordi, hun er blevet forelsket!

Hvert eneste tegn på, at hendes crush også crusher på hende, gør hende totalt glad. På den anden side gør det mindste tegn på, at han ikke gider din veninde hende helt ude af den. OMG, det går op og ned!

Selv om du selvfølgelig er rigtig glad på din venindes vegne, kan forelskelses-rutsjebanen godt blive lidt for meget. Læs her, hvad du garanteret skal igennem, når din veninde har et crush:

 

1.       Du skal juble med, når hun får søde beskeder og trøste hende, når der går tre timer, hvor han ikke svarer. Suk.

2.       Du skal KONSTANT lægge øre til, hvor cute han er. I detaljer. Mange detaljer!

Læs også: Øv! Mit crush har en kæreste!

3.       Alt din venindes snak gør, at du kommer til at vide mere om ham, end du egentlig har lyst til at vide og derfor, bliver det lidt akavet for dig at se ham på gangen i frikvarteret.

4.       Du skal høre det samme navn igen og igen og igen og … Argh!

5.       Du bliver tvunget til at læse deres lange sms-korrespondancer og analysere på hver enkelt ord. Tre punktummer … Er det et tegn på kærlighed?!

6.       Du bliver tvangsindlagt til at stalke ham sammen med din veninde og tage med til alle de ting, som han også skal med til.

Læs også: 10 ting kun din BFF forstår

7.       Din veninde prøver at sætte dig op med alle hans venner, så I rigtig kan gå på dobbeltdate sammen. Akavet!

8.       Nogle gange får du lyst til at råbe: ”Tiiiii stiiiilleee!! Jeg orker ikke høre mere om dit crush.” Men du gør det ikke, for din veninde ville jo også lytte, hvis du havde et crush!

Her i galleriet kan du se 6 undskyldninger for at skrive til dit crush:

6 undskyldninger for at skrive til dit crush