Hører du til en af dem, som slet ikke kan undvære din telefon? Vi kan godt forstå dig (!) , for det er bare smart, at du til hver en tid kan google dine spørgsmål, finde vej, når du er faret vild, chatte med dine veninder på de sociale medier, sende sjove snapchats og dele dine billeder på Instagram. Men selv om din telefon er en af dine yndlingsejendele, så er der altså også nogle liiidt nederen ting ved den. Herunder har vi samlet syv grunde til, at du nogle gange kan få lyst til at destruere din egen og andres smartphones! Enig?!

Dine venner hører ikke efter, når du taler til dem

Du kender det garanteret. Du har lige mødt din BFF på en café, I har bestilt kakao, og du sidder klar til at fortælle hende den mest spændende historie om, hvordan det gik, da du mødte dit crush til festen i fredags … det eneste problem er bare, at din veninde overhovedet ikke hører efter. Hun er nemlig FULDSTÆNDIG optaget af at chatte med en anden ven over Messenger samtidig med, at hun også lige skal snappe jeres kakao … Ih, lige nu ville du bare ønske, at hun kunne lægge sin telefon ned på bordet og kigge dig i øjnene.

Du stopper ikke, før du har svaret

Du ved, at du kan finde nærmest al information nettet, hvis du leder længe nok, og derfor stopper du ikke med at google dit spørgsmål, før du har svaret – også selv om spørgsmålet er fuldstændig åndssvagt. Sidder du med en følelse af, at tiden kunne være brugt lidt bedre?

Læs også: Sociale medier gør dig lykkelig!

Du har nogle gange en følelse af, at andres liv er federe end dit

Når du dagligt scroller i dit Facebook- eller Insta-feed, så får du ofte en følelse af, at andres liv er lidt mere spændende end dit eget! Hvor dit liv står på havregryn og lektier, virker det som om, andre konstant spiser lækker brunch og tager på ferie. Selv om du ved, at alt er lidt mere ”perfekt” på Instagram, så kan du ikke lade være med at tænke S.N.Y.D!

Du kan ALDRIG vide dig sikker

Har du lige danset en virkelig grim dans foran dine veninder, som var helt flade af grin? Hmm, frygten begynder måske at melde sig, for du ved aldrig, om du er blevet højdepunktet i din BFF’s Snapchatstory.

Din mor kan stalke dit crush
Nogle gange ville du ønske, at dine forældre ikke havde smartphones, for du kan ikke snakke om en fyr fra skolen, uden din mor går ind og stalker ham … Åh, suk.

Du får telefon-abstinenser

Og faktisk kan du godt blive liiidt skræmt over dig selv, når du har været væk fra din telefon i over en time, for du får lidt følelsen af, at du ikke er en del af verden længere. Gisp, så er det telefon-afvænningstid!

Læs også: Det SKAL du vide om Snapchat!

Du kan følge med i din ekskærestes liv

Selv om du har sagt til dig selv, at du IKKE skal følge med i din ekskærestes liv mere – for det er jo helt ligegyldigt, hvad han går og laver – så er det bare liiidt fristende lige at hoppe ind på hans Instagram-profil. HVER gang fortryder du, at du gjorde det.

De her 12 ting vidste du (måske) ikke om smartphones ... 

12 ting du ikke vidste om smartphones