At have en bedste veninde er bare megadejligt, for der er altid en, du kan grine med, græde med eller flippe helt ud med. Og du kender helt sikkert godt de her ti ting, hvis du har en BFF.

1. Hvis du er trist, kræver det kun en sms eller et opkald, før din veninde er på vej hjem til dig, for hun er der altid for dig uanset hvad.

2. Du er slet ikke i tvivl om, hvem du skal ringe til, lige så snart du opdager, at jeres yndlingsband kommer til Danmark.

Læs også: Jeg har aldrig været på venindeferie

3. Du har engang grinet så meget af din venindes skøre ansigtsudtryk eller mærkelige jokes, at du kom til at tisse lidt i bukserne …

4. Det kræver kun et øjebliks øjenkontakt med din veninde, før du ved, om hun også synes, at en fyr ser godt ud.

5. Hvad der er dit, er også din venindes - og omvendt. Det gælder for eksempel både tøj og makeup. Men ikke fyre! For selv om I måske ikke har talt om det, så ved I begge godt, at venindens fyr er ”off limits”. 

Læs også: 6 tegn på din veninde har brug for en krammer

6. Selv om du lige har talt i telefon med din veninde, har I stadig masser af ting at snakke om, når I mødes igen.

7. Når du skal have snacks med til hyggeaften, ved du præcis, hvad du skal købe til din veninde uden at spørge, hvad hun har lyst til.

8. Du og din veninde har udviklet kodeord og forkortelser, som ingen andre forstår, så I altid kan tale om lækre fyre, selv om de er lige ved siden af jer, og jeres sms’er ligner nogle gange volapyk for alle andre.

Læs også: 10 tegn på hun er en god BFF

9. Ærlighed er kærlighed, så du bliver selvfølgelig ikke sur, hvis du spørger din veninde, om du har en god røv i de nye jeans, og hun svarer ærligt, at det synes hun ikke.

10. Hvis der skal planlægges familietur, er din første tanke: ”Må min BFF komme med?”

Når I har læst de her gode råd, kan I tage det perfekte veninde-selfie!

Guide til en perfekt venindeselfie