”Man er smuk, som man er” – det kan vi hurtigt blive enige om. Alligevel nogle ting, som bare gør, at man lige stiger en anelse på hotness-skalaen.

Læs også: 10 ting der gør fyrene ekstra lækre

 

Nysgerrig? Så tjek ud her, hvad der er hot:

 

Et positivt sind

Bliver du ikke også bare vildt glad, når du er sammen med mennesker, som ser lyst på tingene? Hvis man ser lyst til tilværelsen og formår at se muligheder frem for udfordringer, bliver man bare ekstra hot!

Pjusket hår

Okay, det er en af de lidt mere overfladiske … men piger, der vågner om morgenen med pjusket hår og et stort smil – det er hot!

Venlighed

Hvis du er sød og rar mod andre mennesker og kan se udover dine egne behov!

Når du elsker, hvad der gør dig unik

Hvis du ikke er spor bange for at vise dine skæve tæer frem, dit mærkelige ar, dit hestegrin eller noget helt fjerde, som gør dig unik – og som andre måske har en mening om, så er du hot! For det er nemlig hot så stå ved, hvem man er – og ovenikøbet elske det!

Passion

Det er bare fedt, når piger er passionerede omkring en bestemt ting eller går virkelig meget op i noget. For ja, mennesker der brænder for noget eller har en mission – det er hot!

Personlig stil

De fleste kan jo godt lide at følge med i moden, og det er ret hot. Men endnu mere hot er det altså, hvis du er bevidst om din egen stil, ved hvad der klæder dig, hvad du kan lide og ikke kan lide.

Selvironi

Piger, der kan tage en joke, grine af sig selv og ikke er så selvhøjtidelige hele tiden, er uden tvivl også ret hotte.

Humor

Og hvis pigerne ovenikøbet også selv kan fortælle noget sjovt, stiger de jo helt vildt på hotness-skalaen! Vi kan nemlig ikke komme udenom at humor er hot.

Afslappethed

Er du afslappet og hviler i dig selv, og de ting du gør, så ser du bare megahot ud. Punktum.

Overskud

Brokkeri og suk er altså ikke superhot. Men hvis du derimod viser, at du har overskud (måske ikke hele tiden, men det meste af tiden) til dine venner og din familie, så bliver du hot.

Læs også: 5 ting drenge OGSÅ snakker om

De her fem ting ved piger, giver drenge sommerfugle i maven:

5 ting der giver drenge sommerfugle i maven