Echoprisen
Kultur

Se de nye værter her: Zulu Awards bliver til "EchoPrisen"

Af Nicklas Erik Lagerstorf 17. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Fiona Aagaard/Amalie Resen/TV 2
Inden længe bliver TV 2 Zulu lagt i graven og bliver til TV 2 Echo. Det bliver markeret med prisshowet "EchoPrisen", som afløser Zulu Awards.

Masser af ikoniske øjeblikke er skabt til Zulu Awards gennem prisens mangeårige historie. Med skiftet fra TV 2 Zulu til TV 2 Echo er det dog slut.

Nu bliver Zulu Awards til EchoPrisen, og selv om en hel del stadig lugter lidt af Zulu, så er der også en del ændringer at finde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den mest markante ændring er i værtssammensætningen, hvor tre unge stjerner har fået den store opgave. Det er Hjalmer, Nina Rask og Fanny Bornedal, som sammen skal fyre et brag af et show af.

Showet løber af stablen torsdag den 30. marts i KB Hallen. Her har Zulu Awards også været afholdt de sidste par år.

TV 2 Echo har de unge som målgruppe, og det kommer vi også til at se ved EchoPrisen, ligesom værtstrioen er et noget yngre valg end de sædvanlige travere som Anders Breinholt eller Nikolaj Lie Kaas.

– I en tid med mange valg, mange indtryk og holdninger, oplever vi stadig nogen og noget, der bryder igennem mængden, der rører os, flytter os og samler os. Det er med afsæt i alt det, der har haft betydning for den danske ungdom det seneste år, at TV 2 Echo hylder de største, vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion ved 'EchoPrisen', siger TV 2-redaktør Peter Toldberg i en pressemeddelelse.

Der vil blive uddelt otte priser til EchoPrisen, og det er altså en kraftig nedskalering fra Zulu Awards, hvor der sidste år blev uddelt hele 12 priser.

De otte priser er: "Årets hit", "Årets lyd", "Årets musiker", "Årets tv-program", "Årets fiktion", "Årets skuespiller", "Årets klip" og "Årets forbillede".

Du kan se de nominerede til de otte priser her!

Denne artikel blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste