Samfund

Der åbner en Harry Potter-forlystelsespark, og det bliver magisk

Af Josephine Sjelhøj 23. maj 2022
Foto: Mega
Hvis du altid har drømt om en tur til Hogwarts, får du nu muligheden. Der åbner nemlig en helt ny Harry Potter-forlystelsespark, som er klar til at give dig en fuldkommen magisk oplevelse.

Drømmer du også om at blive en del af "Harry Potter"-universet? Så får du nu muligheden.

Der åbner nemlig snart en ny forlystelsespark, der inviterer os ind i det magiske univers. Her vil man få muligheden for at træde ind i udvalgte scener fra de populære film, og man kan også få et helt særlig indblik i, hvordan det hele blev skabt.

Forlystelsesparken kommer til at ligge i Tokyo, Japan, og folkene bag parken lover 2780m² magi, som kommer til at tage ca. en halv dag at opleve. Dog skal fans væbne sig med en smule tålmodighed. Parken åbner nemlig først i 2023.

Det er ikke den første "Harry Potter"-temapark, der eksisterer. I blandt andet Orlando, USA kan man besøge Universal Studios, som står bag The Wizarding World of Harry Potter, der, som navnet hentyder, er en forlystelsespark dedikeret til det magiske univers.  

Også i London kan man få en særlig oplevelse i Warner Bros-studierne, hvor man kommer bag om scenerne på de ikoniske film. Man kan blandt andet besøge Storsalen, komme ombord på Hogwartsekspressen og gå en tur på Diagonalstræde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ud fra den officielle beskrivelse af den nye temapark kan man forvente, at den nye oplevelse i Tokyo bliver ligesom den i London. Her vil man også kunne opleve originale kostumer og sets fra filmene, så man kan få følelsen af at være en del af universet.

Hvis du bare ikke kan vente med at besøge en af de magiske "Harry Potter"-attraktioner, kan du faktisk få en smagsprøve på Hogwarts-oplevelsen hjemmefra. På den fanskabte hjemmeside HogwartsIsHere.com kan man nemlig modtage fjernundervisning i de forskellige fag. Så kan du øve dig på dine besværgelser, inden du tager til London, Orlando eller Tokyo. 

Læs mere om

MegetMere