Kultur

’Pretty Little Liars’-skuespiller deler et romantisk øjeblik med ’Riverdale’-stjerne

Af Tanja Hartmann 26. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
To af hovedskuespillerne fra de populære serier er blevet set sammen, og her blev et særligt romantisk øjeblik spottet. Du kan læse mere om, hvem de to turtelduer er her.

Mandag den 22. februar blev Lucy Hale, der spiller Aria i ’Pretty Little Liars, og Skeet Ulrich, der spiller Jugheads far i ’Riverdale’ spottet på en café sammen, skriver mediet Teen Vogue.

Det var dog ikke en helt almindelig søndagsfrokost, som stjernerne nød sammen. Alt tyder på, at de to skuespillere var på en date sammen.

Læs også: Test: Hvem af pigerne fra 'Riverdale' er du?

Spottet i et kys

De to stjerner blev nemlig spottet i et romantisk øjeblik. De blev set holde i hånd og dele et kys under middagen. Efterfølgende blev de også set spadsere en tur sammen, imens de holdte om hinanden.

Det har fået mange fans til at reagere. Få forholdet minder ret meget om et andet velkendt forhold fra serien ’Pretty Little Liars’.

I serien dater Aria nemlig hendes lærer, Ezra, der skal forstille at være 8 år ældre end hende selv. Nu har Lucy også fundet sig en mand, der er en del ældre end hende – Skeet er nemlig 20 år ældre. Heldigvis har kærlighed ingen grænser.

Det første møde

Eftersigende skulle Lucy og Skeet have mødt hinanden, da de begge var med til at indspille en ’Pretty Little Liars’ og ’Riverdale’ spinoff under navner ’Katy Keene’. Desværre blev spinoffen aflyst efter den første sæson. 

De to turtelduer har endnu ikke bekræftet om de dater, men meget tyder dog på det.

Læs også: Test: Hvem er du fra 'Pretty Little Liars'?

MegetMere