Kultur

Ny app giver dig mulighed for at snakke med dine yndlingskendisser

Af Tanja Hartmann 4. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med at følge dine største idoler på de sociale medier? Så vil den nye og hypede app 'Clubhouse' måske fange din interesse. For her kan du blandt andet deltage i en samtale med en kendt person.

Clubhouse er på alles læber lige nu, og det er der en særlig grund til. Appen skiller sig nemlig ud fra mængden, da den udelukkende er baseret på lyd, hvor samtaler kan skabes på kryds og tværs af brugerne.

- Clubhouse giver mulighed for at tale, debattere, fortælle historier, udvikle ideer og snakke med nye mennesker i hele verden, skriver ejerne bag appen på deres hjemmeside.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det vil sige, at du kan oprette eller deltage i forskellige chats, i noget der ligner live podcastsamtaler.

Appen er ikke for hvem som helst

Appen er helt speciel. For lige nu er det kun berømte, der kan oprette en bruger på Clubhouse. På appen ses allerede kendte som Drake, Kevin Hart, Ashton Kutcher og Oprah, der dagligt bruger det nye forum til at skabe spændende samtaler. Ejerne bag appen arbejder dog på at gøre den offentlig tilgængelig.

Læs også: OMG! Er det slut med TikTok?

Men hvis du ikke er kendt og gerne vil være en del af ’Clubhouse’-fællesskabet, hvad gør du så? Svaret er, at du venter. Venter på, at du får en invitation fra en, som allerede har en bruger derinde. På den måde prøver Clubhouse at skabe et VIP-lignende-forum, som kun er for de inviterede.

Vil du også have chancen for at deltage i samtaler med dine yndlingskendisser, så kan du allerede nu reservere et brugernavn på Clubhouse. Efterfølgende skal du blot vente på, at appen går viralt og håbe på, at du får en invitation.

Appen møder stor kritik

Selvom Clubhouse oplever en stigende popularitet, har appen også fået en del kritik med på vejen. Samtaleemner i appen spænder vidt fra feminisme, etnicitet, religion og meget mere. Nogle gange bliver samtalerne så ophedet, at flere af appens brugere oplever, folk der taler nedgørende om andre og hinanden.

Det har Clubhouse fået mange klager for. Men det er noget, som ejerne gerne vil lave om på, så samtalerne i appen bliver en rar oplevelse for alle.

MestLæste