Kultur

Nu er der håb! Timothée Chalamet er blevet single

Af Mariah Leitisstein 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den cute Hollywood-stjerne Timothée Chalamet er ikke længere kærester med den smukke Lily-Rose Depp. Betyder det mon, at der nu er håb for dig?

Den 24-årige Hollywood-stjerne Timothée Chalamet er blevet single efter at have været kærester med Johnny Depps smukke datter i lidt over et år.

"Call Me By Your Name"-skuespillerens forhold til Lily-Rose blev offentliggjort tilbage i oktober 2018, da de blev spottet kysse i New York.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er dog uvist, hvornår parret er gået fra hinanden. De er sidst blevet set offentligt sammen i september, hvor de var på ferie i Italien.

Den unge Oscar-nominerede skuespiller afslører i maj måneds udgave af det britiske Vogue, at han på nuværende tidspunkt er single.

Timothée Chalamet og Lily-Rose Depp medvirkede begge i Netflix-filmen "The King", hvor de i samme forbindelse har poseret sammen flere gange på den røde løber.

Du kan se Timothée Chalamet og Lily-Rose Depp sammen på billedet herunder, hvor de står sammen med kollegaen David Michod.

Timothée er lige nu aktuel i rollen som Laurie i filmen "Little Women". Derudover kan du se frem til at opleve ham i Denis Villeneuve-filmen "Dune", hvor han spiller sammen med blandt andre Rebecca Ferguson, Zendaya, Jason Momoa og Oscar Isaac.

Dét glæder vi os i hvert fald til!

Læs mere om