Musik

#WeekendVibes: 10 anbefalinger til en kreativ og hyggelig weekend

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 13. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det igen fredag, og det betyder, at det endelig er blevet tid til weekend. Denne november måned står i kreativitetens og hyggens tegn. Vi Unge har derfor samlet 10 kreative og hyggelige bud på, hvad du kan lave i din weekend.

I de kolde måneder er det vigtigt, at vi husker at hygge os ekstra meget. November måned kalder på lydbøger, nye sprøde toner på Spotify, filmhygge og kreative projekter.

Læs med herunder, hvor Vi Unge har samlet 10 bud på, hvad du kan lave i din weekend.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film

Justin Bieber dokumentarfilm på YouTube

Den 30. okt. 2020 udkom der en helt ny dokumentar om Justin Bieber på YouTube, og hvis du bare er en smule vild med Justin, så bør du helt klart bruge din weekend på at se den nye YouTube-dokumentar. I dokumentaren, der hedder ’Justin Bieber: Next Chapter’ kommer vi helt tæt på sangidolet, hans svære tid under sin unge karriere og ikke mindst hans helt store kærlighed til Hailey Bieber.

Se dokumentaren nedenfor.

Læs også: Justin Bieber åbner op om en svær tid i ny dokumentar

Musik

Thor Farlovs nye album ’Nye Minder’

Selvom vi stadig er lidt nede over den midlertidige splittelse af Bois, så kan den her Boi altså noget ret fedt alene også. Thor Farlov har netop udgivet sit første album som soloartist, og vi er ret vilde med det. Albummet hedder ’Nye Minder’, og har lidt af den poppede citybois-lyd, som vi kender, men derudover byder albummet også på helt nye hiphop-toner, og du kan blandt andet finde kunstnere som Kesi og Sivas på albummet.

Hør Thor Farlovs nye album ’Nye Minder’ HER.

Læs også: Er Thor Farlov gået solo?

Cleo med den nye single ’This Love’

Du kender måske Caroline Vedel fra julekalenderen ’Den anden verden’ fra 2016, men det viser sig, at hun er meget mere end bare en god skuespillerinde. Den 20-årige skuespiller og sanger tager os gennem følelserne omkring et break-up i sin helt nye single ’This Love’. Singlen er fyldt med sprøde poppede toner, og vi kan slet ikke vente til, at der kommer nyt fra det spirende sangtalent.

Giv den nye single, ’This Love’ et lyt HER.

Billie Eilish nyeste single ‘Therefore I Am’

Billie Eilish har netop udgivet sin helt nye single, ‘Therefore I Am’, og musikvideoen til den. Musikvideoen foregår i et tomt indkøbscenter, hvor Billie Eilish render rundt og stjæler kringler. I den nye sang har Billie hentet inspiration fra et filosofisk citat fra filosoffen René Decartes, nemlig den berømte sætning; ”Jeg tænker, jeg er.” I sangen synger Billie ”You think that you’re the man. I think, therefore, I am.” Sangen er fyldt med power, dybde og selvkærlighed.

Se videoen til Billie Eilish nyeste single ‘Therefore I Am’ herunder.

Lydbøger

Harry Potter-serien

En af de nok allerbedste lydbøger er Harry Potter-serien. Her finder du den bedste fortællerstemme, uanset om du har lyst til at høre den på dansk eller engelsk. Hvis du har set Harry Potter-filmene, men endnu ikke har kastet dig over bøgerne, så er lydbøgerne den helt perfekte aktivitet for dig i weekenden. Læn dig til rette under et varmt tæppe eller tag de tre venner Harry, Hermione og Ron med ud på en gåtur i regnen, og forbered dig på et helt nyt magisk univers. Der er nemlig rigtig mange ting i bøgerne, som ikke bliver vist i filmene, så du bliver meget mere knyttet til karaktererne og den fortryllende verden.

Læs også: 15 facts, du (måske) ikke vidste om Harry Potter-filmene

Bøger

"Women don't owe you pretty" af Florence Given

"Women don't owe you pretty" af Florence Given er et feministisk opråb til den nye generation af piger. I bogen minder Florence Given dig om, at du ikke skylder mænd noget som helst, og slet ikke din skønhed. Bogen tager udgangspunkt i Florence eget liv, her fortæller hun om, hvordan man beskytter sig selv fra forældende fortælleringen om køn og opdager, at man er stjernen i sit eget liv.

Køb den HER eller lån den på biblioteket.

Oplev byen i Aarhus

BLEND IN - TIPS OM AARHUS

Nu er der godt nyt til dig, der bor i Aarhus eller drømmer om at besøge smilets by. @Aarhusblendin giver dig de bedste tips og guides til, hvor du finder de hemmelige skatte i smilets by. Her kan du finde alt fra kreative guides, byens bedste croissanter og en guide til, hvor du finder de bedste datingspots. Besøg deres hjemmeside HER, eller se deres tipsfyldte Instagram nedenfor.

Instagram

Følg den sjove Instagram-komiker Elsa Majimbo.

Elsa Majimbo er en 19-årig komiker fra Kenya, og så er hun en sand drøm at følge på Instagram. Her lægger hun videoer ud, hvor den ene sjove og ikke mindst relaterbare monolog bliver efterfulgt af den anden. I de fleste videoer spiser hun enten chips eller er iført fede solbriller, og man kan ikke undgå at få et smil på læben. Forbered dig på en hyldende morsom weekend med Elsa.

Krea-projekter

Lav din egen hjemmelavede julepynt med Maria Møller

Selvom der stadig er et par uger til, at vi kan skrive d. 1. december i kalenderen, er det altid hyggeligt at komme julehyggen lidt i forløbet. Brug denne kolde november måned på at lave din egen hjemmelavede julepynt af flotte perler. Start allerede nu, så pynten er helt klart til juleaften.

Maria Møller har lavet en fin guide til, hvordan du selv laver de fineste perle-snefnug. Det fede ved guiden er, at du helt selv bestemmer, hvilke farver du vil bruge, og så er den meget udførligt beskrevet, så alle kan være med.

Mal dit eget julekort med inspiration fra Johanne Kohlmetz

Vi forbliver lidt ved julehyggen, for findes der noget bedre end at male sit eget julekort? Send en varm hilsen til dem, som du holder af med et sødt hjemmelavet julekort. Johanne Kohlmetz giver dig inspiration til, hvordan man kan male sit eget julekort. Sæt kreativiteten fri, og mal lige det motiv, som definerer julehygge for dig.

MestLæste