Musik

#Weekendvibes: 10 anbefalinger til din Halloween-weekend

Af Line Lei Mohrsen Jensen 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag er det fredag, og det betyder, at weekenden er lige om hjørnet. I denne weekend er det Halloween, og derfor kan du jo overveje, om du skal lave noget (u)hyggeligt. Mangler du inspiration til, hvad det kunne være? Læs med her, hvor Vi Unge har samlet 10 ideer.

Endelig blev det fredag, og det betyder, at weekenden står for døren, og en masse sjove aktiviteter kalder.

Er du i stemning til en omgang filmhygge, fine krea-projekter eller har du mon lyst til at tage ud og se noget sejt kunst?

Læs med herunder, hvor Vi Unge har samlet 10 tips til din weekend.

Film og serier:

”Spøgelseshuset” på Disney+

Denne weekend står i Halloweens tegn, og selvom corona måske har sat en stopper for de fleste Halloween-arrangementer, er det ikke forbudt at sætte en film på, der giver lidt gys og spænding. En anbefaling kan derfor være ”Spøgelseshuset” på Disney+, der handler om uvejr, mysterier og uhygge.

Du kan se filmen HER.

”Den store bagedyst” på DR1

På lørdag, den 31. oktober, kl. 20.00 sendes endnu et afsnit af ”Den store bagedyst” på DR, og denne gang byder afsnittet på kærlighed og kærlighedskager. Deltagerne skal nemlig lave nogle lækkerier, som er inspireret af Valentinsdag – og hvad kan det mon være?

Du kan se ”Den store bagedyst” HER.

Musik:

”Force Of Nature” – Soleima

Måske husker du, at den seje kvindelige artist, Soleima, tidligere på året udgav sit album ”Powerslide”? Nu er Soleima tilbage, og denne gang er det med en splinterny single, som netop er udkommet i dag, den 30. oktober 2020. Sangen hedder ”Force Of Nature” og omhandler kærlighed.

Du kan finde sangen HER.

”Positions” – Ariana Grande

Hvis der er en ting, som du bare må høre i din weekend, så er det Ariana Grandes nye album ”Positions”. I dag, den 30. oktober 2020, er popdronningen nemlig ude med sit helt nye album, som består af 14 hits, hvor The Weeknd, Doja Cat og Ty Dolla Sign blandt andet medvirker.

Du kan finde hele albummet HER.

Du kan desuden høre Aris nye sang med The Weeknd ”off the table” herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Golden” – Harry Styles

Det tidligere One Direction-medlem, Harry Styles, udgav tilbage i december 2019 sit album ”Fine Line”, hvor hittet ”Golden” indgik. Nu er den flotte sangstjerne vendt tilbage, for i mandags udgav han (endelig) musikvideoen til ”Golden”.

Du kan finde musikvideoen herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mød Caroline fra den nye sæson af ’Den store bagedyst

Kulturelle oplevelser:

POW – “Power of Women”- festival 2020

Hvis du kan lide kunst, film-, musik-, teater- eller litteraturoplevelser, så skal du helt sikkert overveje at besøge dette års POW-festival, hvor du kan opleve forskellige kulturevents. I år fokuserer festivalen særligt på fællesskab og kvinder, og særligt kvinders bidrag til kultur og kunst.

Hvornår: Den 29. oktober – 1. november 2020
Hvor: København og Århus

Krea-projekter:

Lav dine egne snoede lys

Hvis du elsker at være på Instagram, så er du helt sikkert stødt på de farverige og snoede stearinlys, som florerer i de fleste hjem. Et godt tip til din weekend er derfor at lave dine egne i stedet for at købe nogle. Hvis du synes, at det lyder spændende, kan du læse mere om det HER, og se hvordan du gør.

Skær det pæneste Halloween-græskar

Der er ingen tvivl om, at denne weekend er oplagt til at skære dit eget, personlige Halloween-græskar. Det er både vildt hyggeligt, og du kan samtidig udfolde dine kreative evner. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan skære i dit græskar, findes der et væld af muligheder på Pinterest.

Psst! Du kan også male dit græskar i forskellige farver a la dem på nedenstående billede.

Sociale medier:

Instagram @rianne.meijer

Mangler du en instagram-profil, der kan give dig et smil på læben, og som samtidig har et flot feed? Så skal du helt sikkert følge Rianne Meijer, for her er det ikke kun de typiske insta-worthy billeder, som der bliver postet. Rianne er nemlig ikke bleg for at poste de billeder, som ikke er pæne - og det er vildt inspirerende!

Du kan følge profilen HER.

Instagram @mariamollerdk

Er du vild med krea-projekter, men ved du ikke, hvad du skal kaste dig ud i? Lad dig inspirere af Maria Møller, hun er nemlig megasej og kan både strikke, male og sy. Har du fx set hendes nye video, hvor hun viser, hvordan du kan male gamle vaser, så de kan få et nyt og moderne look? Hvis ikke, kan du finde den herunder.

Du kan følge profilen HER.

Læs mere om

MestLæste