Musik

#WeekendVibes – 10 anbefalinger til den sidste weekend i 2020

Af Line Lei Mohrsen Jensen 25. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Juleaften er forbi og inden længe siger kalenderen 2021. Mangler du inspiration til, hvad du skal finde på i dagene op til årets sidste uge? Så læs med her, hvor Vi Unge har samlet 10 anbefalinger i 2020s tegn.

Det kan godt være, at juleaften er ovre, men det er juleferien ikke, for den er næsten kun lige begyndt.

Nu går vi nemlig nytåret i møde, og selvom intet er som det plejer, skal det hele nok blive superfedt. 2020 har nemlig været anderledes på mange punkter, men på trods af det, har året også været helt fantastisk, idet der er kommet en masse god musik, gode film og ikke mindst kreative tendenser under corona-lockdown.

Mangler du inspiration til, hvad du skal finde på i dagene op til nytåret? Så læs med her, hvor Vi Unge har set tilbage på 2020 og har samlet 10 anbefalinger i 2020s tegn.

Musik

‘Bois Forever’ – Citybois

Et af højdepunkterne under lockdown i foråret var uden tvivl, da de to danske drenge, Thor Farlov og Anthon Edwards, udgav albummet ’Bois Forever’. Hele albummet er nemlig fyldt med skønne hits, og særligt sange som ’Sol over København’ og ’Kærlighed gør blind’ har været populære.

Du kan høre hele Citybois’ album på Spotify HER.

‘Blinding Lights’ – The Weekend

En anden sang, der virkelig hittede i løbet af 2020, er ’Blinding Lights’ af The Weeknd. Megahittet formår nemlig at sprede god energi, og så er det bare en ørehænger, man ikke kan lade værre med at synge med på (eller danse TikTok til…).

Du kan høre ’Blinding Lights’ af The Weeknd på Spotify HER.

‘Solhverv’ – Lord Siva

Hvis der er et hit, som vi har haft kørende på repeat i 2020, så må det være Lord Sivas ’Solhverv’. Vi forstår godt hvorfor, at det er blevet et kæmpe hit, for hvis der er noget, der kan få én i godt humør, så er det den sang, der bare emmer af gode vibes.

Du kan høre ‘Solhverv’ af Lord Siva på Spotify HER.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film og serier

Emily in Paris på Netflix

En af de helt store serier i 2020 må være den populære romcom-serie ’Emily in Paris’. Hvis du endnu ikke har set serien, der er fyldt med mode og franske klichéer, så må du straks tune ind på Netflix.

Du kan se Emily in Paris på Netflix HER.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hannah Montana på Disney+

I efteråret 2020 kom streamingstjenesten Disney+ endelig til Danmark, og det betød, at vi igen kunne se en masse velkendte Disneyfilm- og serier. En serie, der virkelig gjorde sit comeback, var dog Hannah Montana - så det er helt sikkert en anbefaling.

Du kan se Hannah Montana på Disney+ HER

Euphoria på HBO

Endnu en serie, der kendetegner 2020, må være Euphoria på HBO. For udover at serien har vundet en masses seeres hjerter, så vandt Zendaya, der spiller hovedrollen Rue, også en Emmy for ’Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie’. Euphoria omhandler i grove træk et vildt ungdomsliv, hvor stoffer, overgreb og kærlighed fylder meget, og vi kan ikke vente til, at næste sæson udkommer.

Du kan se Euphoria på HBO HER.

Psst! Den 6. december udkom der faktisk et helt ekslusivt afsnit af Euphoria på HBO.

Kreative ideer

De farvede, snoede lys

Der er vist ingen tvivl om, at en af de største, kreative tendenser i 2020 må være Instagram-bølgen med de snoede lys. Hvis du drømmer om at pryde dit værelse med nogle dekorative lys, så se med herunder, hvor Vi Unge har lavet en guide til, hvordan du gør.

Skumspejlet

Hvis du husker tilbage til den første nedlukning af Danmark, så husker du helt sikkert også, hvordan surdej og DIY-projekter fyldte tiden (og Instagram) ud. Men hvis der var ét projekt, som var større end andre, så var det uden tvivl skumspejlet. Du kan se, hvordan du kan lave et skumspejl ved at trykke på linket HER

Dalgonakaffen

Endnu en ting, der især florerede på Instagram tilbage i foråret, var den berømte, cremede Dalgona-iskaffe. Måske har du endda selv prøvet at lave den? Hvis ikke, så er det helt sikkert på tide, at du prøver. Du kan se, hvordan man gør i videoen herunder.

Bøger

Normal People af Sally Rooney

Hvis der er en bog, som virkelig har fået opmærksomhed i løbet af 2020, så må det være Normal People af Sally Rooney. Lige siden DR, tilbage i foråret, sendte filmatiseringen af Normal People, er bogsalget nemlig eksploderet – og det forstår vi godt. Bogen sætter nemlig fokus på to modsætninger og et kærlighedsforhold, og hvem synes ikke, at det er spændende? Måske skulle du overveje at læse den?

Du kan finde ’Normal People’ af Sally Rooney lige HER.

Læs mere om

MestLæste