Musik

Skal Ariana Grande arbejde sammen med denne ikoniske sangerinde?

Af Amalie Takahashi Christiansen 1. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have kaldt den ikoniske sangerinde en 'engel' i et opslag på sin Instagram, er vi, og den populære popsangerinde Ariana Grandes millioner af fans begyndt at gisne om et samarbejde mellem Ariana og den pågældende 'engel', som hun omtaler - og her er alle de tegn, der tyder på det!

Vi elsker at lytte til den smukke og dygtige popsangerinde Ariana Grande – men kan det være muligt, at hun skal til at arbejde sammen med den ikoniske ”Poker Face”-sangerinde Lady Gaga?

Noget kunne i hvert fald godt tyde på det!

Den 29. marts 2020 fyldte Lady Gaga 34 år – og det var her, at fans først begyndte at gisne om de to sangerinders mulige samarbejde, da Ariana Grande postede en sød fødselsdagshilsen til Gaga på sin Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

“Tillykke med fødselsdagen til bogstavelig talt en engel, der har ændret mit liv på mange måder! Jeg fortæller jer mere om det senere, men… du varmer mit hjerte med glæde og forståelse @ladygaga. Ønsker dig al glæde verden i dag og hver dag! Få noget pasta!” – skrev Ariana til billedet af sig selv og Gaga.

Det lyder til, at Ariana er meget tæt med Gaga siden, at hun skriver en så personlig hilsen – og så kender hun åbenbart Gagas yndlingsret, pasta!

Fans begyndte at lægge to og to sammen, da Gaga udtalte i et interview med magasinet 'Paper' tidligere i marts 2020, at hun havde samarbejdet med en anden kvindelig artist, der havde været gennem lignende udfordringer som sig selv.

Magasinet skrev, at Gaga havde samarbejdet med; ”en nær kvindelig popstjerne, der har oplevet lignende enorme traumer i påsyn af offentligheden. Vores sang sammen er et monster af en dansemelodi, men dens budskab handler om at underkaste sig til ødelæggelse – en fejlfri sang, der får dig på dansegulvet som en fejring af alle tårerne. Jeg sad med hende, og vi talte om vores liv. Det er to kvinder, der har en samtale om, hvordan de fortsætter, og hvordan de er taknemmelige for det, du gør.”

Gagas udtalelse, der peger på en kvindelig popstjerne, der har oplevet lignende enorme traumer i påsyn af offentligheden, kunne mere end noget andet tyde på, at det var Ariana, hun omtalte.

Den 23. maj 2017 optrådte Ariana i Manchester, men koncerten udviklede sig tragisk, da Manchester Arena, hvor koncerten med op mod 21.000 publikummer blev afholdt, blev målet for et skrækkeligt terrorangreb, der dræbte 22 mennesker.

Dette traume var desværre ikke det eneste nederlag for popsangerinden, da hun året efter i 2018 mistede sin ekskæreste Mac Miller og derefter brød forlovelsen til Pete Davidson.

På sin verdensturné, Sweetener Tour i 2019, brød Ariana helt sammen, da hun skulle optræde i Pittsburgh. Pittsburgh er Arianas ekskæreste, Mac Millers, hjemby og det påvirkede hende meget at optræde i hans hjemby, specielt under det populære nummer ”Thank U, Next”.

Da Ariana skulle synge linjen med Mac Millers navn: ”Wish I coyld say, ’Thank you’ to Malcolm” kunne hun slet ikke få ordene ud. Heldigvis bakkede alle hendes fans hende op og hjalp hende med at synge teksten.

Ariana brød også sammen i tårer under åbningsnummeret ”Raindrops (An Angel Cried)” og kunne ikke gennemføre sangen.

Hvis du ikke så Ariana på scenen dengang, kan du se den rørende video fra showet i Pittsburgh herunder:

Selv om alt tyder på, at Ariana Grande og Lady Gaga har slået sig sammen, venter vi stadigvæk i spænding på den store afsløring!

Desværre annoncerede Gaga den 25. marts 2020 i et Instagram-post, at hun ville udskyde udgivelsen af sit nye album, ”Chromatica”.

“Til at starte med vil jeg gerne sikre mig, at alle passer på sig selv og praktiserer social distance. Jeg vil endelig lade jeg vide, at jeg tænker på jer alle,” startede hun med at skrive i forbindelse med Covid-19.

”Jeg vil gerne fortælle jer, at efter en masse overvejelser, har jeg taget det utroligt svære beslutning om at udskyde udgivelsen af Chromatica. Jeg vil annoncere en ny udgivelsesdato snart.”

Vi må derfor vente på at få bekræftet vores antagelser – men vi krydser fortsat fingre for at Ariana er en del af Gagas nye album!

MestLæste