Lukas Graham
Musik

Sindssyg Lukas Graham-nyhed

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 7. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu kan det vist snart ikke blive vildere for Lukas Graham. Bandet ender året med den vildeste anerkendelse.

Lukas Graham har haft et fantastisk år, hvor de for alvor er slået igennem i udlandet med deres kæmpehit ”7 Years”, som er kravlet op af alle hitlister.

Læs også: Lukas Graham laver cover af Justin Bieber-sang

Ud over de flotte placeringer på hitlisterne, er bandet også blevet anerkendt ved forskellige awardshows, og nu har de altså opnået noget af det vildeste for musikere: Lukas Graham er blevet nomineret til tre Grammy-priser!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grammy-prisuddelingen finder sted i februar og er den største prisuddeling i musikkens verden. Lukas Graham er nomineret i kategorierne ”Record of the Year”, ”Song of the Year” og “Best Group Performance”.

Læs også: Vildt job til Lukas Graham

Vi glæder os til at heppe på det danske band!

Er du vild med Lukas Grahams musik?

I galleriet kan du se stjernernes bedste cover-sange:

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!