Musik

Se hvilke kendisser ”X Factor”-deltagerne skal synge duet med i finalen

Af Redaktionen 20. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I weekenden går det endelig løs, når vinderen af årets ”X Factor” skal findes. Traditionen tro skal finaledeltagerne synge duet med en kendt sanger, og nu er det offentliggjort, hvem Mathilde, Alma, Emil og Smokey Eyes får selskab af!

Årets ”X Factor” har været noget af en rutsjebanetur.

I januar gik programmet i gang som almindeligt, og vi så med på både auditions, 5 chair challenges og de første, spændende liveshows.

Men så kom corona, og det betød i første omgang, at de seje ”X Factor”-deltagere måtte performe ved liveshows uden publikum! Det gik dog heller ikke i længden, og ”X Factor 2020” blev som bekendt sat på pause.

Men fredag den 15. maj 2020 rullede ”X Factor” igen over skærmen, og nu er det endelig tid til at finde vinderen af årets sangkonkurrence!

Hvis du har glemt, hvordan finalen kommer til at løbe af stablen, kan du lige få en reminder her:

Fredag den 22. maj: Første finaledag, hvor deltagerne skal på scenen to gange hver – med en sang, som deres dommer har valgt, og i en duet med en gæstesolist.

Lørdag den 23. maj: Anden og sidste finaledag, hvor de resterende tre deltagere skal synge deres vindersange, hvorefter vi får den endelige afgørelse: Hvem er vinder af ”X Factor 2020”?

Traditionen tro skal finaledeltagerne altså synge duet med en kendt sanger, og nu er det offentliggjort, hvem Mathilde, Alma, Emil og Smokey Eyes får selskab af!

Fredag kan du gælde dig til at høre:

Mathilde Caffey & Christopher, der skal synge ”Leap of Faith & Ghost”.

Alma Agger & Jada, der skal synge ”Lonely & Nudes”.

Emil Wismann & Jung, der skal synge ”Blitz, Baby & Jeg skal nok vente”.

Smokey Eyes & Hjalmer, der skal synge ”Verden i farver & Istedgade”.

Lørdag kan du gælde dig til at høre:

Fællesnummer med alle livedeltagere OG Lukas Graham, der kommer og optræder!

Studiet bliver altså proppet med seje sangere og kendisser, og vi glæder os sindssygt, vanvittigt, kodylt meget til at se, hvem der vinder "X Factor 2020”

Læs mere om

MegetMere