Danmarks rapdronning Tessa er kendt for hendes hårde girlpower tekster – så hårde, at hun ikke turde spille sin musik for sine forældre.
Musik

Sådan reagerede Tessas forældre på hendes musik

Adele Bennett-Larsen 31. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @tessa
Danmarks rapdronning Tessa er kendt for sine hårde girl power-tekster – så hårde, at hun i starten ikke turde spille sin musik for sine forældre.

I podcasten ’Dronning’ produceret af The Voice fortæller Tessa, at hendes forældre i starten slet ikke vidste, at hun lavede musik. Det var først da hendes hit ’Snakker for meget’ udkom i 2019, at hendes forældre hørte hendes musik for første gang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Danmarks rapdronning Tessa er kendt for hendes hårde girlpower tekster – så hårde, at hun ikke turde spille sin musik for sine forældre.

Foto: @tessa

Tessa fortæller i podcasten, at selvom hendes familie er ret rap-kæftede, så er hun stadig sin fars lille pige, og derfor var det lidt underligt, da hendes forældre hørte hendes musik.

I podcasten spørger værten Julie Rahbek, om de havde hørt hendes første sang sammen. Til det svarer Tessa ”Er du crazy, girl? Om min far ikke havde låst mig inde på værelset og aldrig sluppet mig ud igen! Altså – dårlig idé!”.

Pyha! Det var vist meget godt, at Tessa ikke hørte 'Snakker for meget' med hendes far, så havde vi nemlig ikke fået al den lækre musik, hun laver.

Du kan høre podcasten 'Dronning' på The Voice.

Læs mere om

MestLæste