Musik

Sådan ærede Harry Styles' band Danmark ved koncert efter aflysningen

Nikita Hoffmann Andersen 11. juli 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Søndag den 3. juli 2022 skulle Harry Styles have spillet koncert i Royal Arena. Den blev som bekendt aflyst på grund af skyderiet i Field's. I weekenden spillede bandet så endnu en koncert efter den tragiske hændelse. Her ærede de Danmark på fineste vis, og internettet er 'not okay'.

Royal Arena på Amager, der har plads til op mod 17.000 mennesker, skulle have været fyldt til bristepunktet søndag den 3. juli 2022, hvor Harry Styles skulle have spillet sin længeventede "Love On Tour"-koncert.

Sådan gik det som bekendt ikke, idet et skyderi i storcentret Field's, der ligger meget tæt på, endte med at føre til, at koncerten blev aflyst samme aften.

Noget, Harry Syles selvfølgelig selv kommenterede på lige efter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- “Jeg er hjerteknus sammen med det københavnske folk. Jeg elsker den her by. Folket er så varmt og kærligt. Jeg er knust for ofrene, deres familier og alle i sorg. Jeg er ked af, vi ikke kunne være sammen. Hold øje med hinanden. H,” skrev den 28-årige brite, der fik sit gennembrud i One Direction.

Den følgende weekend skulle endnu en koncert af den resterede tour så spilles, og denne gang var turen gået til Antwerpen i Belgien.

Og selvfølgelig har dedikerede TikTok-brugere spottet en lille detalje, der viste, hvordan Harry Styles' band ærede Danmark ved den første koncert efter aflysningen.

Ifølge TikTok-brugeren @onedirection.since2012 bar de nemlig det danske flag på skulderen:

@onedirection.since2012

This was so heartwarming?❤️❤️?

♬ Matilda - Harry Styles

De trofaste danske fans er rørte over den fine gestus, og kommentarfeltet er fyldt med søde ord.

- Har været det største vrag siden den dag, men det her fik mig til at smile, skriver en.

- ej officially færdig græder ej hvor det ærligt sødt nurgh, siger en anden.

Mens en tredje TikTok-bruger skriver - It really is and it made me cry, i heard that Harry choose what the band is wearing which mean he choose that.

Om koncerten i Danmark får en ny dato, eller om den forbliver aflyst, er endnu ikke meldt ud.

Læs mere om

MestLæste