MGP
Musik

MGP-vinderne: Sådan ser de ud i dag

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 27. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du huske Pelle B, Chestnut Avenue og Energy? Se her, hvordan MGP-stjernerne ser ud i dag.

I aften er der MGP, og du så helt sikkert med, da du var yngre. Her kan du se nogle af vinderne fra de sidste 10 år. Hvem af dem kan du huske?

Læs også: Alt om Marcus og Martinus

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SEB

Sebastian vandt alles hjerter i 2006, hvor han stillede op (og vandt!) med sangen "Tro på os to". I dag laver Sebastian stadig musik.

The Johanssons

Brødrene Mattias og Marcus vandt i 2008. Herunder kan du se Mattias i dag:

Pelle B

Med sangen "Kun min" vandt Pelle B MGP i 2009. Se her, hvordan han ser ud i dag:

A post shared by PELLE BLARKE (@pelleblarke) on

Læs også: 9 facts om Jimilian

Chestnut Avenue

Nichlas og Malthe stillede op som Chestnut Avenue og vandt MGP i 2011 med sangen "Tro på dig selv". Malthe har en privat Instagram-profil, men herunder kan du se Nichlas i dag:

A post shared by @nichlaspaasch on

Energy

Sarah var kun 10 år, da hun vandt MGP i 2012 med sin søster og deres ven Aksel i gruppen Energy.

Kristian

Med sangen "Den første autograf" vandt Kristian MGP i 2013. Det er Kristian til højre på billedet:

Emma Pi

Seje Emma Pi vandt i 2014. Hun laver stadig musik i dag.

A post shared by Emma Pi (@emmapiofficiel) on

I galleriet kan du se stjerner, som blev kendte som børn:

Stjernerderblevkendtesombørn

Tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen startede deres karriere i tv-serien ”Hænderne Fulde” fra 1987. De blev hyret til serien, da de kun var 6 måneder gamle (wow), og optagelserne begyndte, da de var 9 måneder.
Foto: All Over
Selena begyndte sin skuespilkarriere allerede som syvårige, hvor hun tilbragte sin fødselsdag til en åben casting til børnefjernsyns-serien ”Barney og Friends”, og hun fik rollen. I 2004 blev Selena så opdaget af Disney til en casting, hvilket førte til en rolle i serien ”Zack og Cody’s søde hotelliv” og senere en i den populære Disney-serie ”Hannah Montana”.
Foto: All Over
Joseph startede sin karriere som børneskuespiller i 1988, efter han havde medvirket i en masse tv-reklamer. Han blev kendt gennem tv-serien ”3rd Rock from the Sun”, som han faktisk også fik en ”YoungStar Award” for. Josephs første store filmrolle var i ”10 Things I Hate About You” fra 1999.
Foto: All Over
Lindsay Lohan startede sin karriere som børnemodel og skuespiller, da hun var kun tre år gammel. Folk opdagede hurtigt, at hun havde talent, men hun nåede faktisk at være med i over 60 reklamer, før hun begyndte at lave film. Hendes første rolle fik hun, da hun var ti år gammel, og det var i tv-serien ”Another World” fra 1996-1997, og så kom filmen ”Forældrefælden” i 1998.
Foto: All Over
Nick Jonas’ karriere startede hos frisøren, hvor han sad og sang. Tilfældigvis sad der en mand ved siden af ham, som var musikproducer, og han var meget imponeret over det, han hørte, så han bad Nick komme ind i sit studie. Her tog han sine brødre med, og de blev senere til The Jonas Brothers.
Foto: All Over
Det er ikke kun i udlandet, at stjerner er blevet kendte, som børn. Vores egen Lukas Graham blev faktisk kendt som helt lille, da han spillede Grunk i de populære ”Krumme”-film fra 1990’erne.
Foto: All Over
Som 11-årig kunne Zac slet, slet stoppe med at synge! Hans forældre prøvede at overtale ham til at spille teater og tage klavertimer, så han kunne bruge sit talent til noget, men Zac gjorde ikke rigtig noget ved det. Det fik forældrene til at tage Zac med på en lille tur. De satte ham af ved en musical-audition – og han fik rollen.
Foto: All Over
Demis karriere startede, da hun var seks år gammel og var med i børne-tv-serien “Barney og Friendes,” som Selena Gomez også medvirkede i.
Foto: All Over
Da Nathalie var 11 år havde hun lige været til en dansetime, da hun gik ind på pizzeriaet ved siden af for at få noget at spise. Mens hun stod i kø, spurgte en mand hende, om hun ville være model. Nathalie havde dog altid drømt om blive skuespiller, så det svarede hun, at hun hellere ville. Og det var så her, at hendes store karriere begyndte.
Foto: All Over
Justins berømmelse startede med, at han delte videoer YouTube, som hans mor havde optaget. Det fik Usher til at få øjnene op for hans kæmpe talent, efter Scooter Braun havde kontaktet ham. I dag er der ikke noget specielt ved, at nogen slår igennem på YouTube, men Justin var faktisk den første til rigtigt at gøre det.
Foto: All Over

Læs mere om