Musik

Isabel Rigenstrup og fire andre youtubere er med i ny sang med et godt budskab

Af Amalie Takahashi Christiansen 26. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du må ikke gå glip af Gammelfars nye sang ”Undskyld”, som han har lavet i samarbejde med hjælpeorganisationen Bryd Tavsheden og med hjælp fra de fem populære youtubere: Niklas Larsen, Isabel Rigenstrup, Comkean, Nicklas Boni og Moller – den har nemlig et vigtigt budskab!

Den 26. juni 2020 udkommer sangen ”Undskyld”, der er Mikkel Tiedts aka Gammelfars nyeste påfund i samarbejde med hjælpeorganisationen Bryd Tavsheden.

Gammelfar er kendt for sine sjove parodier på kendte sang, men denne gang har han sammen med fem populære youtubere sat sig ned og skabt en sang, der tager udgangspunkt i noget lidt mere seriøst…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Livet er ikke altid lutter lagkage, og det er netop det budskab, Gammelfar og de populære youtubere Isabel Rigenstrup, Niklas Larsen, Comkean, Nicklas Boni og Moller forsøger at sprede med den nye sang ”Undskyld”.

Læs også: Maria og Bea: Vi er mere end "Anaconda".

Det er nemlig ikke sjovt at være vidne til en, der bliver slået – eller være den, der bliver slået på. Særligt fordi man kan føle, at man selv er ude om det – og det er man IKKE.

Det er det, Gammelfar og de fem youtubere prøver at fortælle. Deres budskab er nemlig, at du ikke behøver undskylde, fordi det ikke er din skyld, og der er nogen, der kan og vil hjælpe dig – hvis du bryder tavsheden.

Man kan blandt andet henvende sig anonymt til hjælpeorganisationen Bryd Tavsheden (se hvordan HER), der giver rådgivning over telefon, chat og brevkasse – eller man kan henvende sig i ”Basen”, hvis man ønsker en personlig samtale – for det kan være rigtig svært at gå rundt med alene.

Men du er bestemt ikke alene om det! Fx havde de anonyme rådgivningstilbud mere end 3.000 henvendelser i 2019, mens der samme år blev gennemført mere end 700 samtaleforløb.

Efter corona-nedlukningen har Bryd Tavsheden også oplevet, at særligt mange unge henvender sig om vold. Derfor har Bryd Tavsheden skruet op for deres rådgivning i maj og juni måned.

Hvis du går rundt og overvejer, om du skal bryde tavsheden, kan du tjekke Bryd Tavsheden ud HER.

Du må heller ikke gå glip af den fede og vigtige sang og musikvideo ”Undskyld”, som du kan se herunder:

MestLæste