Musik

Hør X Factor-Albis nye single

Af Selina Sander Jensen 1. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du huske Albi fra X Factor? Hun sang som en engel, sagde hendes coach, Ankerstjerne. Alligevel tog han hende ikke med i liveshowet. Nu har hun udgivet en single.

Hvis du var ligeså stor fan af X Factor, som vi er, kan du helt sikkert huske Albina. Hun sang som en engel, ifølge coachen Ankerstjerne, men på bootcampen på Bornholm blev Albi alligevel valgt fra som en af deltagerne til liveshowene. Heldigvis har det ikke stoppet den unge sangerinde, der nu har udgivet singlen ”Sayonara”.

For Albi har det altid været vigtigt at følge sin mavefornemmelse og gøre de ting, der gør hende glad. Hvis man brænder for noget, så er det det eneste, man skal gå efter – og der er ingen, der skal stoppe en på vejen, fortæller Albi.

Læs også: Test: Hvilken X Factor deltager minder du mest om?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sangen ”Sayonara” har Albi skrevet ud fra hendes egne oplevelser, tanker og følelser. Hun blev inspireret af en tur til Japan, hvor hun virkelig fandt ud af, at hun kan, hvad hun vil. Hun rejste nemlig alene afsted, og det har lært hende, at det er vigtigt at springe ud i ting – også selv om man er bange, og at det er vigtigt, at man tror på sig selv!

Ordet ”Sayonara” betyder farvel på japansk, men kan fortolkes på flere forskellige måder, og for Albi er det vigtigt, at dem der hører sangen, skaber deres eget billede af den. For ifølge Albi skal der ikke sættes begrænsninger for vores fantasi og drømme.

Du kan høre sangen ”Sayonara” lige her:

Vi synes at det er megasejt, at Albi følger sine drømme og gerne vil inspirere andre til at gøre det samme!

Læs mere om