Gulddreng model
Musik

Gulddrengs største hits: "Model" og alle de andre

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 15. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"Er du model? Er du model? Vil du med på hotel?" Få opfrisket Gulddrengs største hits her.

Det har været praktisk talt umuligt at komme uden om Gulddreng det seneste stykke tid. Med hits som "Model" og "Se Mig Nu" er han blevet spillet konstant i radioen.

Da Gulddreng først kom frem, vidste ingen, hvem der gemte sig bag de runde solbriller, champagneflaskerne og blærerøvssangteksterne. Men i sommer kom Gulddrengs værtsfar fra et udvekslingsophold til at afsløre sangerens rigtige navn i et Facebook-opslag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gulddreng hedder nemlig i virkeligheden Malte Fynboe Manniche Ebert, og han kommer fra Vejle.

Læs også: Gulddreng slog igennem med "Model" - og ni andre facts om sangeren!

Selv om han ikke længere er helt anonym, spytter Gulddreng stadig hits ud til højre og venstre, og vi har i hvert fald fået nok af ham. Er du også lidt vild med hans sange? Så skrål med på hans største hits lige her.

Gulddrengs største hits | "Model":

Syng med på omkvædet: "Er du model, er du model? Vil du med på hotel? På D'Angleterre baby, drik Belvedere, baby, du sagde jo ja, uh ja, uh ja. Er du model? Er du model? Vil du med på hotel? Du har smukke øjne, baby, jeg vil se dig nøgen, baby. Er du model? Er du model?"

Gulddrengs største hits | "Se mig nu":

Syng med på omkvædet: "Se mig lige nu, se mig lige nu. I prøver at følge med, men jeg er så svær at gennemskue. Se mig lige nu, se mig lige nu. I prøver at følge med. men jeg er så svær at gennemskue."

Gulddrengs største hits | "Nemt":

Syng med på omkvædet: "Troede ikk', det var så nemt, nemt at være kendt. Det er det, for hele verden elsker mig. Troede ikk' det var så nemt, nemt at være kendt, baby. Det er det, for hele verden elsker mig. (Uh ja, uh ja, uh ja, uh ja, uh ja, uh ja). For hele verden elsker mig."

Gulddrengs største hits | "Hva' så?":

Syng med på omkvædet: "Hva' så, hva' så, hva' så? Spørg' om jeg har mange penge, jeg sir' masser. Hva' så, hva' så, hva' så? For mange fuckbois i byen, og de nasser. Hva' så, uh yeah, hva' så, hva' så, uh yeah, hva' så, hva' så?"

Gulddrengs største hits | "Drikker for lidt":

Syng med på omkvædet: "Jeg er gået i byen, jeg har det for fedt. Jeg drikker for meget, du drikker for lidt. Jeg er gået i byen, jeg har det for fedt. Jeg drikker for meget, du drikker for lidt. Drikker for lidt, baby, drik lidt mer'. Drikker for lidt, drik lidt mer'. Drikker for lidt, baby, drik lidt mer'. Jeg sir' drikker for meget. Jeg sir' drikker for lidt. Uh yeah."

Hvad er din yndlings Gulddreng-sang?

I galleriet kan du se, hvordan du hjælper din veninde med at score:

Blivengodwingwoman

Snak med vennen Du kan se, at din venindes crush hænger ud med en eller flere af sine kammerater. Din rolle kan i den situation være at åbne snakken med en af vennerne. På den måde kommer din veninde lidt tættere på sin flamme, og måske er det nemmere for hende at åbne snakken med ham, hvis du allerede har godt gang i en samtale ved siden af.
Hav hendes ryg Måske er din veninde lidt usikker på, om hun overhovedet kan snakke med sit crush. Nogle gange kan man godt gå og forestille sig en drømmefyr, og når man så snakker med ham, er han slet ikke lige så interessant. Aftal et naturligt kodeord på forhånd, så hun diskret kan bede om hjælp, hvis du skal redde hende fra samtalen.
Hyg jer i andres selskab Selv om det er megahyggeligt at være bare jer to, hvor I kan snik-snakke om alting, så er det altså en god idé at mingle lidt med andre - og især din venindes crush, hvis hun vil have fingre i ham. Tag med til arrangementerne på skolen – eller andre steder - og deltag i aktiviteterne, selv om I sikkert nogle gange bare har lyst til at tøsehygge.
Giv din veninde en peptalk Din BFF bliver måske lidt anspændt, når hun er tæt på sit crush. Du kender det måske selv? Det eneste rigtige at gøre, det er at give din veninde en lille peptalk, så hun får boostet selvtilliden. Sig til hende, at hun ser smuk ud, eller at du ved, hun kan klare det, og du er lige ved siden af, hvis noget går galt.
Ros hende foran flirten Det lyder måske lidt fjollet at rose din veninde helt vildt i det øjeblik, hendes flirt går forbi. Og det er bestemt heller ikke det, du skal gøre. Du skal finde en hårfin balance og måske nævne hende i en diskret sammenhæng, hvis du snakker med hendes crush. Eller du kan gå over og spørge hende om hjælp, som du ved, hun kan svare på/hjælpe med, når hun står og snakker med ham, så hun kommer til at virke vildt sej.
Hjælp hende Der er jo en chance for, at din venindes flirt også er vild med hende. Måske tænker de det samme, men tør ikke snakke sammen. Hvis flirten kontakter dig på for eksempel Facebook, kan du roligt give ham et lille hint om, at du synes, han skal skrive til hende – hvis altså du fornemmer, at han har følelser for din veninde, men mangler et startskub.
Forstå et hint Når og hvis din veninde får scoret sit crush, så skal du være den seje veninde, der ikke bare bliver hængende, og som ikke forstår et hint. Når hendes mission er lykkedes, er din mission også - og så nyd lige, hvor god en veninde, du har været!

Læs mere om

MestLæste