Taylor_Swift
Musik

Det er svært at fatte, at Taylor Swift har slået endnu en rekord, men vi er all about it

af Katrine Rosenbæk 20. juli 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: TNS/Newscom/MEGA
Taylor Swift er overalt. Det føles, som om hun hele tiden udgiver ny musik, og hun turnerer i disse år verden rundt med sin “The Eras Tour”. Midt i det hele har hun slået endnu en rekord.

Full disclore: Vi elsker Taylor Swift, men vi har fuldstændig mistet overblikket over, hvor mange rekorder hun har slået.

Men nu har hun i hvert fald slået én til, og den er rimelig bemærkelsesværdig - det har rekorder det jo også med at være.

Men hør det her: Taylor Swift er nu den kvinde i historien, som har haft flest album i toppen af Billboard-hitlisten. Det skriver Berlingske via Ritzau.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I sidste uge udgav hun albummet “Speak Now (Taylor’s Version)”, som selvfølgelig fandt vejen direkte til toppen af hitlisten, og det betyder, at Taylor Swift nu har haft i alt 12 album i toppen af listen. Dermed slår hun Barbra Streisand, som har haft 11 album i toppen.

Ud af de 12, som Taylor Swift har haft i toppen af listen, ligger fire af dem der faktisk lige nu:

“Midnights”, “Lover” og “folklore” (Svært at vælge mellem, We know) - og så det nye “Speak Now (Taylor’s Version)".

Og det gør hende til den første nulevende kunstner i 60 år til at have fire album i top 10.

Måske forveksler du det med dengang, hun blev den første kunstner nogensinde til at indtage samtlige 10 pladser på den amerikanske hitliste over de mest lyttede 10 album.

Det gjorde hun, da hun udgav “Midnights”, og vi skal da ærligt indrømme, at vi skulle frem til februar, før vi for alvor satte noget andet i rotation.

Og så er der jo hendes “The Eras Tour”, som hun i disse år turnerer verden rundt med. Den skulle ifølge CNBC indbringe hende op mod én milliard dollar. Altså lige omkring 6,6 milliarder kroner.

Denne artikel blev første gang bragt på femina:update. Dette er en redigeret version.

Læs mere om