Musik

Christopher overrasker med ny dansk sang - Sofie Linde er med

Frederik Bregndahl 17. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Det er sjældent, Christopher udgiver noget på dansk. Nu er han tilbage med danske toner sammen med Natholdet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sangfuglen Christopher har tidligere præmieret nye sange i Natholdet, og nu gør han det igen.

Sammen med den nye vært Hadi Ka-koush har de lavet en sang, der mest af alt hylder den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

Sangen har Christopher selv lag op i et Instagram-opslag med teksten “Tror kun på en Hjulemand”.

Og derfor er sangen – udover at være en VM-sang om, at de “ønsker sig guld mand” – halvt en julesang, hvor noget af bandet er klædt ud som rensdyr.

Spækket med kendisser
Flere kendisser som blandt andet Sofie Linde og Josephine Højbjerg, der spillede Tinka i julekalenderne, ses også iført nissehuer. Resten af settet er pyntet med julepynt, sne og juletræer.

VM, der bliver spillet i den kontroversielle ørkenstat Qatar, spilles fra 20. november til 18. december, og det er derfor, at Christopher og Hadi Ka-koush har lavet en VM-sang i juletema.

Popprinsen får også lige vist, at han ikke uden evner med en fodbold, da han i starten af sangen lige tager fem på foden og smider bolden om på nakken efter.

Sidste gang der var slutrunde, kom Christopher i modvind, da han i Københavns metro blev filmet, mens han sang “Vi skal på luderbar”. I den nye sang er han hurtig til at tage pis på sig selv, men idet han lige skal til at synge den famøse linje, griber Sofie Linde ind med et mistroisk blik på ham.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste