Annika, X Factor
Musik

Annika fra “X Factor”: Her har du set hende før

Af Signe Fage 19. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: TV 2
Det er ikke første gang, den rappende “X Factor”-deltager er at se på skærmen.

Det viser sig, at flere af årets deltagere i TV 2’s sangprogram har været at foran et kamera, før de charmerede deres dommere i “X Factor”.

Først kom det frem, at Thomas Blachmanns deltager Rosita på et tidspunkt har forsøgt at finde kærligheden, da hun var med i datingprogrammet "Alene sammen".

Men nu viser det sig, at hun ikke er den eneste af Blachmanns deltagere, der har været på en date for rullende kameraer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Annika, der stillede op til sin audition med en rap, hun havde skrevet til sin mor, har nemlig været på en enkelt date i realityprogrammet “For lækker til love” i 2019.

Og det er ikke hvem som helst, hun var på date med. Det viser sig nemlig, at hun endte på en date med Rasmus, der tidligere fik en sjetteplads i selv samme sangprogram, som Annika nu kan kæmpe sig videre i, når det er hendes tur til 6 chair challenge.

Rasmus Nielsen
Rasmus Nielsen nåede at være med i tre sæsoner af "For lækker til love" og nåede på endnu flere dates - en af dem var med Annika. Foto: Dan Mariegaard

– Jeg tror bare gerne, jeg ville se, om det nu var sandt, at man ikke kan finde kærligheden på den måde, fortæller Annika til Se og Hør, da de spørger ind til programmet.

Det var dog ikke en date, hun husker som særlig god.

– Jeg syntes, han var en smule arrogant, kan jeg huske. Jeg sad tilbage med en følelse af, han var meget svær at læse.

Datingepisoden er dog ikke noget, der holder den 22-årige tilbage for at lede efter kærligheden. Hun fortæller, hun ikke har en kæreste lige nu.

– Men det kommer nok, afslutter hun.

Du kan følge med i Annikas rejse i “X Factor” de næste fredage, når hun skal synge sig til en stol i 6 chair challenge.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste