Kultur

Miley Cyrus spiller en gratis livekoncert - og du kan komme med

Af Tanja Hartmann 10. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus vil snart fyre den af til en eksklusiv livekoncert i samarbejde med Magnum, og du kan komme med helt gratis. Læs mere om koncerten her.

Det luksuriøse ismærke Magnum er i forbindelse med lanceringen af sin nyeste is, Double Gold Caramel Billionaire, gået sammen med den multi-platin vindende artist Miley Cyrus om en eksklusiv livekoncert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 10. juni kl. 20.30 går Miley Cyrus, som en del af #ShowYourLayers-kampagnen, live med en eksklusiv koncert med 8D-lyd for at vise, hvordan nydelse har mere end ét lag.

Til koncerten vil Miley spille hits fra sit seneste album ’Plastic Hearts’ sammen med et cover af 80’er hittet ’Midas Touch’ af Midnight Star.

Den vilde 8D-tekonologi gør, at det føles som om, at Miley holder livekoncert hjemme i din egen stue – husk dog høretelefoner for den fulde lydoplevelse!

LÆS OGSÅ: Tivolis Havefest: Christopher, Hugo Helmig, Aura og andre store stjerner gæster scenen

Stort samarbejde med popikonet

'Miley x Magnum'-samarbejdet handler om nydelse i alle former - nydelse gennem smagsoplevelser, selvkærlighed, tøj og musik.

Ifølge Miley bør alle søge efter ægte nydelse i livet og omfavne deres mange lag og det, som gør dem helt unikke. Popikonet fortæller i den forbindelse:

- Den største superkraft, vi har, er vores individualitet. I forbindelse med at jeg har udviklet mig som artist, har jeg også haft muligheden for at opleve mine forskellige lag af, hvem jeg er, og hvad der bringer mig nydelse. Uanset om jeg skriver, er i studiet, spiller foran tusindvis af fans eller har noget på, som får mig til at føle mig magtfuld, så er min største nydelse i livet musikken!

Du kan se den eksklusive 8D-livekoncert kl. 20.30 den 10. juni lige HER.

I mellemtiden kan du varme op til den store koncert med Miley Cyrus’ ærlige og inspirerende Q&A-video med Magnum herunder:

MestLæste