Zendaya føler sig stødt
Kendte

Zendaya måtte ikke købe det her på grund af sin hudfarve

Af Louise Haack 8. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her giver ingen mening, og det er klart, at Zendaya blev virkelig vred over det!

Zendaya havde en virkelig ubehagelig oplevelse, da hun forleden ville købe en masse gavekort i et supermarked sammen med en af sine venner. Ekspedienten ville nemlig ikke sælge gavekortene til dem, og Zendaya mener, at det var fordi, hun ikke kunne lide deres hudfarve.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det fortalte Zendaya lige efter oplevelsen i en række videoer, som hun lagde op på sin Snapchat.

Læs også: Zendaya fyrer pressedame efter racistisk kommentar

- Jeg tror ikke damen, der skulle hjælpe os, var en stor fan af vores hudfarve, sagde hun i en video og fortsatte:

- Faktisk hjalp hun os slet ikke og sagde, vi ikke kunne købe gavekortene og kastede med min pung, fortalte Zendaya, der mener, at ekspedienten så på hende og hendes ven med et blik, der sagde: ”Det har I ikke råd til!”.

Oplevelsen gjorde virkelig Zendaya vred, og det kan man da godt forstå. For hvorfor skulle man ikke have lov til at købe gavekort, selv om man er lidt mørk i hudtonen?! Hvordan kan ekspedienten vurdere, hvad folk har råd til ud fra deres hudfarve?! Det kunne Zendaya ikke forstå – det er jo også totalt skørt, og det giver absolut ingen mening!

Læs også: Derfor skifter Zendaya frisure så tit

Til sidst kom der en anden ekspedient og hjalp Zendaya med gavekortene, men det ændrer ikke på, at hun føler sig uretfærdigt behandlet på grund af sin hudfarve, og det skal ændres, mener hun:

- For at gøre en lang historie kort, så er der stadig meget, der skal gøres i vores verden. Men ved du hvad, det er alt sammen kærlighed. Jeg håber, hun (ekspedienten, red.) får en skønt liv, sagde Zendaya i den sidste snap.

Læs mere om