Kendte

Zendaya bliver dommer over skønhed

Af Stine Kærsgaard 20. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvordan Zendaya får et afgørende ord, når det kommer til skønhed i USA.

Det er netop kommet frem, at Zendaya skal være dommer ved en af de største skønhedskonkurrencer – nemlig ”Miss America”. Og det giver faktisk god mening, at Zendaya er blevet valgt til netop denne opgave, for hun er virkelig en af de stjerner, som har bevist, at hun ikke dømmer andre på deres udseende, men derimod deres på personligheder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zendaya med ny (stor) næsepiercing

Og at skønhed ikke kun er det ydre, men også de indre værdier er noget, som ”Miss America”-konkurrencen gerne vil fokusere meget på. Zendaya selv lægger da heller ikke skjul på sin begejstring for at være blevet udvalgt til opgaven:

- Det er fantastisk at skulle være en del af et show, der hylder kvinder, som tager en uddannelse og stræber efter at gøre verden til et bedre sted på hver deres måder, lige meget om det handler om at bekæmpe vold og mobning, eller skaffe bedre kræftforskning og kvinderettigheder – og så formår de samtidig at være smukke og gå op i mode, siger Zendaya, som også fortæller, at hun kan huske, hun så konkurrencen som helt lille.

Læs også: Zendaya: Hemmeligheden bag mit hår

”Miss America 2016” vil blive holdt den 13. september i år i Atlantic City, USA. Vi glæder os til at se Zendaya i rollen som skønhedskonkurrence-dommer.

Tror I, hun vil klare det godt?

Se Zendayas seje stil-makeover her:

SeZendayassejestil-makeover

MestLæste