Kendte

Zayns eks sviner ham til efter brud

Af Susie Pedersen 6. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af Zayn Maliks tidligere kærester har ikke pæne ord til overs for ham, efter han har brudt forlovelsen med Perrie Edwards. Se her, hvad hun siger.

Ekskæresten Geneva Lane, der også er kendt fra ”X Factor”, var hurtig med et par kommentarer på Twitter efter Zayns og Perries brud.

- Lol … Det havde jeg set komme. Ved ikke, hvordan hun ikke tidligere har indset, hvor stor en nar han er, tweetede Geneva først.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Perries første ord efter brud

Ud fra hendes reaktion at dømme virker det lidt som om, at Geneva har nogle følelser i klemme fra dengang, hun selv kort datede den tidligere One Direction-stjerne. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hun sympatiserer med Perrie i den hårde tid. I sine tweets lægger hun nemlig slet ikke skjul på, hvor synd, hun synes, det er for Perrie, at hun er blevet forladt.

- Hun fortjener så meget bedre, end måden hun er blevet behandlet på i så lang tid. Så mange løgne og så meget bedrageri. Det er så forkert, men hun vil komme stærkt ud af det, skriver Geneva.

Læs også: Zayn Malik og Perrie Edwards bryder forlovelsen

Kan du forstå, at Geneva har skrevet, som hun gør, på Twitter?

I galleriet herunder kan du se flere eksempler på stjerner, der disser hinanden.

Nårstjernernedisserhinanden

I 2012 skrev Justin Bieber på Instagram: - Til dem, der sammenligner mig med Lindsay Lohan: Kig på, hvor meget hun skal betale tilbage i Skat.
All Over
- Hvorfor deler du sådan en ondt billede af mig på Insta, når dine bodyguards altid vil tage billeder med mig, hver gang vi optræder sammen, skrev Iggy på Twitter efter en tarvelige meme fra rapperen.
All Over
- Justin Bieber har beskadiget sin nabos hus for 20.000 dollars ved at kaste æg på det. Det er det mest unyttige brug af æg, siden Justin Bieber blev undfanget.
All Over
- Hun er en baby. Hun skal gå i seng klokken syv om aftenen. Det er for åndssvagt. Tyga burde skamme sig.
All Over
- Uden at joke: Justin Bieber er en lort.
All Over
- Jeg elsker popmusik, men jeg er også feminist, og temaet i Selena Gomez’ sang ”Come & Get It” er ”: ”Når du er klar, så kom og få det af mig”, og jeg er træt af, at kvinder bliver portrætteret på den måde.
All Over
- Den eneste grund til, at Victorious sluttede, var fordi én pige ikke gad. Hun valgte at tage på en solo tour i stedet for at tage med castet.
All Over
- Hun er så falsk, har Lindsay sagt om J-Law i et interview med Kode Magazine.
All Over
- Hvad med bare at se godt ud for din egen skyld? Skrev Ariana Grandes bror som kommentar til Selena Gomez’ sang ”Good For You”.
All Over
- @Louis_Tomlinson kan du huske, da du havde et liv og ikke skrev bitchy kommentarer omkring mit? skrev Zayn på Twitter.
All Over
- @NaughtyBoy, du er en fed joke. Lad være med at lade som om, vi er venner. Ingen kender dig, tweetede Zayn.
All Over
- Jeg synes, det er ironisk at bruge argumentet om at sætte kvinder op mod hinanden, når man selv tjener penge på at træde på en anden kvinde, skriver Katy i et tweet og hentyder altså ret meget til Taylor og den megapopulære sang og musikvideo til ”Bad Blood”.
All Over
- Kardashian-familien er mere kendt end vores præsident. Det siger vist noget om, hvor skævt vores samfund er.
All Over

MestLæste