zayn
Kendte

Zayn indrømmer spiseforstyrrelse

Af Marie Søndergaard 1. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er vi kede af at høre, at det her er sket for Zayn.

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at Zayn ikke altid har haft det vildt nemt – og stadig kæmper rigtig meget med angst. I sin nye bog, der udkommer i dag, åbner han endnu mere op omkring, hvordan han har haft det, og han skriver blandt andet om, at han havde en spiseforstyrrelse, da han var med i One Direction.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt om Zayn Malik

- Jeg har aldrig rigtig snakket om det i offentligheden før, men der er noget, der er gået op for mig, siden jeg forlod One Direction, og det er, at jeg led af en spiseforstyrrelse, skriver Zayn i bogen.

Afsløringen hænger rigtig godt sammen med, at directioners i perioder har været meget bekymrede for Zayn, fordi han så meget tynd ud, og det var der åbenbart en grund til.

- Det var ikke fordi, jeg bekymrede mig om min vægt eller andet i den stil, men der kunne gå flere dage – nogle gange to eller tre dage i træk – hvor jeg ikke spiste noget, fortæller Zayn.

Læs også: Zayn afslører, hvem der fik ham til at forlade 1D

Hvor er det hårdt at høre, at Zayn har haft det sådan. Vi synes, det er så sejt, at han har besluttet at være åben omkring sin spiseforstyrrelse og den angst, han stadig kæmper med, og vi håber det allerbedste for ham!

MestLæste