Kendte

Zayn fra One Direction flygtede fra fans

Af Line Sølvhøj Jensen 30. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Zayn Malik fra One Direction blev nærmest overfaldet af fans, da han for nylig var i byen med Harry Styles, og Zayn endte med at måtte gemme sig på et toilet.

19-årige Zayn Malik fra One Direction har fået rigtig meget opmærksomhed fra piger i hele verden, efter han og de andre drenge i One Direction er blevet verdenskendte. Selv om Zayn nyder den opmærksomhed, One Direction har fået, så er det også ved at blive lidt for meget for ham - og han har især svært ved at tackle One Directions mange fans.

Test dig selv:
Hvem passer du sammen med fra One Direction?

Ifølge magasinet Now Magazine så har al den opmærksomhed, som Zayn har fået fra de mange fans på One Directions tourné i Australien, været for meget for ham. Zayn og Harry var ude en aften i Sydney, hvor en masse fans var efter dem. Zayn forsøgte at forklare deres fans, at de bare gerne ville have en aften i byen, men de mange Directioners ville ikke lade dem være, så det endte med, at Zayn måtte gemme sig på toilettet for at få fred.

Læs også:
One Direction vil overgå Justin Bieber.

- Det var latterligt. Zayn blev ved med at sige, at det var for meget, og at han bare prøvede at have en sjov aften ude, fortæller en kilde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kilden fortæller samtidig, at nogle af udsmiderne på stedet måtte få en del af baren spæret af, fordi de mange fans var så vilde efter at komme tæt på Zayn og Harry. Harry var derimod mere afslappet og lod ikke til at være så generet at de mange fans, som Zayn var.

Læs også:
Niall stjæler opmærksomheden fra Harry.

Ville du også gøre alt for at komme tæt på Zayn og Harry, hvis du havde muligheden?

1D

MestLæste