Kendte

Zac Efrons klamme fangave

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superstjernen, Zac Efron, har nogle meget dedikerede fans, der sender ham masser af gaver – nogle vildere end andre. Læs her, hvad den skøreste gave, han har fået, er.

Den superflotte "High School Musical"-stjerne, Zac Efron, har mange trofaste fans, der vil gøre alt for ham. Nogle vil dog gå lidt længere end andre. Ifølge webmediet USmagazine er den vildeste gave, Zac har fået fra en fan, nemlig et stykke af personens hud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Video: Se Zac Efron nøgen!

- Der var en fan, der sendte mig et stykke hud. Prøv lige at forestil dig, hvordan jeg reagerede, da jeg fik det! Det er jo morsomt, for man aner jo ikke, hvordan man skal reagere på sådan noget. Men jeg elsker alle min fans, siger Zac Efron om den sjove episode.

Selvom Zac's fans typisk er unge mennesker, har han også mange fans, der er lidt mere oppe i årene.

Læs også: Stjæl stilen: Miley Cyrus' cool look

- Selv voksne damer er loyale fans. Der var en dame, der sagde til mig til et event: "Hey Zac, jeg er 27 år og har lige haft fødselsdag, hvor alle mine tallerkner og servietter var med "High School Musical"-tema. Jeg har også spurgt min mand, om det er okay, at jeg krammer dig, og det var det", siger Zac Efron og fortæller, at han selvfølgelig gav sin fan et kram. Så sødt!

Hvad er det skøreste, du har gjort for en anden person?