Mika_Jasmin
Kendte

YouTube-parret Mika og Jasmin: Møder fordomme om deres parforhold og arbejde

Af Signe Frederikke Pedersen 14. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Søren Jul Lamberth
Når man har lovet sine følgere en ny video hver søndag, så står idémaskinen som regel aldrig stille. Og det har for to af landets mest populære YouTubere betydet, at presset blev lidt for stort.

“Vi giver en pensionist vores dankort”

“24 timer i vores bil”

“Pranker følgere med indbrud”

Sådan lyder bare nogle af de mange tillokkende titler, som influencerparret Mika og Jasmin præsenterer sammen med farverige thumbnails på deres YouTube-kanal.

Deres imponerende abonnenttal er oppe på 159.000, og når så mange kigger med – og forventer kontinuerligt content – så forpligter det.

Det fortæller 22-årige Jasmin Lind Schultz og 26-årige Mika Schultz, der som efternavnene antyder, er gift.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nødt til at stoppe op

I et interview med Berlingske afslører de blandt andet, at arbejdet med at passe en YouTube-kanal, som den de har bygget op, indimellem er en virkelig hård tjans.

Nogle gange føler de dog, at folk misforstår, hvad de laver – for selv om indholdet i deres videoer ser sjovt og nemt ud, glemmer nogle af seerne, at det er et arbejde, fortæller Jasmin.

– Vi arbejder næsten 24/ 7. Vores tanker holder aldrig rigtig fri, lyder det først fra Jasmin, før Mika tilføjer overfor avisen:

– Jeg har tidligere mærket nogle symptomer på stress, og derfor blev vi nødt til at stoppe op og få skabt nogle gode rutiner i hverdagen.

Parret fortæller videre, at de sommetider har knoklet med produktionen af videoerne til klokken 2 eller 3 om natten, hvorefter de har fået en håndfuld timer på øjet, og så stået tidligt op igen for at optage videre.

I interviewet fortæller Mika og Jasmin – der nu har været gift i tre og et halvt år – at de lever med en række fordomme, fordi de er både er troende kristne, og at de altså blev ægtepar i en tidlig alder.

For eksempel indikerede flere kommentarer i sin tid, at deres bryllup nok bare var et mediestunt, og at det aldrig ville holde. For dem er rollerne som forbilleder for deres unge følgere vigtige. Af samme grund bander de ikke på kanalen, ligesom de heller ikke taler om sex eller alkohol.

Mika_Jasmin
Parret blev gift i 2019.
Foto: Lars H. Laursen

Mika og Jasmin Schulz gav hinanden deres løfter i august 2019 – da hun var 19 år gammel, og han var 23.

– Endelig kan jeg kalde dig min mand! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, Mika og glæder mig til at leve og ære dig resten af mit liv. Vi havde den bedste dag i lørdags, og vi er ovenud lykkelige over, at vi nu er ét, lød Jasmins smukke ord til sin nye ægtemand dengang.

Denne artikel blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste