Kendte

YES! Shawn Mendes og Niall Horan vil lave en sang sammen

Af Nanna Skousbøll 7. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
To af de bedste musikere i verden har endelig talt om muligheden for at lave en sang sammen. Men hvor længe skal vi vente på at høre den?!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Shawn Mendes og Niall Horan har en af de sødeste bromances i hele musikbranchen. De to musikere bliver ofte fotograferet sammen, og det er da sket, at de har sendt flirtende beskeder til hinanden for sjov. Derfor har fans af dem (inklusiv os!) længe efterspurgt, at de skulle lave en sang sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med ET Canada bekræfter Shawn nu, at der er gode chancer for et samarbejde mellem de to kunstnere inden længe! Han sagde, at det 100% kommer til at ske, og at de faktisk taler om at lave musik sammen hver gang, de hænger ud. Omg, yaaaaaas!

Læs også: Shawn Mendes åbner op: Jeg er ikke homoseksuel

I interviewet taler Shawn også om et billede af de to musikere sammen, og det satte virkelig satte gang i rygterne om samarbejdet.

- Vi begyndte at tale seriøst om at lave en sang sammen den aften. Sandheden er, at vi bare er virkelig gode venner, og vi elsker at hænge ud med hinanden. Men nogle gange har man ikke så meget tid til at svære sammen, så når vi endelig kan, så har vi bare lyst til at slappe af sammen. Men det skal nok ske en dag!

Se billedet herunder:

View this post on Instagram

Oh no @niallhoran

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Læs også: Shawn Mendes smider tøjet i hot photoshoot

De to musikere har været venner siden American Music Awards-prisuddelingen i 2017. Til prisuddelingen sad de ved siden af hinanden, og man kunne flere gange i løbet af aftenen se, hvor sjovt de havde det med hinanden. Og det synes vi, er megasødt!

Niall Horan fortæller endda om deres første møde i en video med BBC Music, hvor han afslører, at han synes, Shawn virkede meget uskyldig og virkelig canadisk, men alt i alt var en vildt sød fyr. Årh… Hvis vi kunne bestemme, så sad Shawn og Niall allerede i studiet og arbejdede på deres sang. Men det ser ud til, at vi må vente lidt endnu – øv!

MestLæste