Kendte

Xander – Jeg glæder mig til Voice går live

Af Marie Søndergaard 1. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På lørdag kommer det først liveshow af Voice 2012, og coachen Xander glæder sig til, at det ikke er den redigerede udgave af Voice, der bliver vist på Tv2 på lørdag!

Han er ikke bange for at sige sin mening, og mange synes, han er rigtig provokerende. Xander er nok den dommer i Voice, som flest seere har en mening om. Men Xander er ligeglad, fordi for ham handler det om at være ærlig hele vejen igennem.

- Jeg har ikke tænkt mig at sidde og klappe folk på skulderen, så hvis der er noget, der ikke er i orden eller keder mig, vil jeg hellere sige det frem for at komme med undskyldninger for ikke at få dem på mit hold, forklarer Xander.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Xander er sulten efter sejr!

Xander glæder sig til Voice liveshows
På lørdag kommer årets første Voice-liveshow, og Xander glæder sig! Xander siger, han ser frem til, at programmet bliver vist live, for så kan publikum se, hvordan han rigtigt er, når der ikke er mulighed for at klippe i udsendelsen.

- Vi har siddet der over 40 timer og hygget og haft det sjovt, men det er ikke godt tv, så det bliver klippet ud. Det er jo bare et lille splitsekund af de mange timer, at jeg for eksempel siger noget til Lene. Jeg glæder mig til, at det er live, for der kommer alle tingene med. Der får man mere en fornemmelse af, hvem jeg er, siger Xander.

Hvad synes du om Xander i Voice?

Xander, Voice, tv2

Xander, Voice

Xander, Voice, Tv2

MestLæste