Kendte

"X Factor" Thomas: Jeg troede Tine vandt

Af Line Sølvhøj Jensen og Tóra Effersøe Mortensen 27. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var en jublendeglad, men også lettet, overrasket og meget taknemlig Thomas, vi mødte efter finalen.

- Jeg troede helt seriøst, at det var Tine, der ville vinde. Verden forsvandt omkring mig, da Signe Muusmann skulle til at afsløre, hvem der blev årets vinder af "X Factor", fortalte Thomas, da vi mødte ham efter sejren.

Det er fire måneder siden, at Thomas' "X Factor"-rejse startede, og han troede ikke selv, at han ville nå så langt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Da jeg hørte Tine synge første gang, lød det bare helt fantastisk, og jeg var meget betaget af hende. Og de jeg hørte Jesper, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne pakke sammen, fortalte Thomas.

Kreative Thomas
- Jeg har altid været mere kreativ og koncentreret mig om at synge, spille guitar og skrive sange, så jeg troede faktisk ikke på det. Det er først gennem programmerne, at jeg har lært at performe og stå på en scene, og så har jeg bare givet mig alt, hvad jeg kunne, fortalte en meget glad Thomas.

Thomas afslørede også, at han har haft mange up's and down's i sit liv, og han mener, at det er det, der har afspejlet sig i hans sange, og som folk har kunnet mærke.

- Det var helt sindssygt at optræde i aften, og det var større, end jeg overhovedet havde forestillet mig. Og publikum var helt klart med til at give mig energi.

Se også: Billederne fra finalen i Parken!

Vi har jo allerede i aften hørt Thomas synge "My Dream" på sin helt egen måde, og vi kan se frem til, at hans kommende album også bliver meget "Thomas-agtigt".

- Den bliver på min måde, for det er vigtigt for mig, at jeg gør det med hjertet.

MestLæste