Kendte

X Factor: Rasmus debuterer til maj

Af Tóra Effersøe Mortensen 13. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rasmus, som vi alle husker fra årets X Factor, har sikret sig en pladekontrakt. Hans første single, som Cutfather producerer, lander til maj.

Rasmus har fået en pladekontrakt med Sony Music, og han glæder sig til at give musikken en chance.

- Det er en kæmpestor chance, og jeg vil kæmpe røven ud af bukserne for at blive én, der ikke bare sparker døren ind, men også lukker og låser den bag mig, siger Rasmus.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han har været i studiet med Cutfather gennem den seneste måned, og den rutinerede producer Cutfather er glad for Rasmus' attitude.

- Rasmus har simpelthen så meget gåpåmod og meget, han vil af med. Men han ved godt, at der ikke er nogen genveje, hvis tingene skal være i orden. Så han knokler og tackler det hele på en rigtig sund måde, siger Cutfather.

Første resultat af samarbejdet mellem Rasmus og Cutfather ligger klar i slutningen af maj. Det bliver nummeret "Hør Mig Nu", som er skrevet af Sarah West og KayNdustry, men samtidig arbejder Rasmus også på sin egne sange.

- Jeg brænder for at fortælle gennem musik, og man kan forvente, at det bliver historier og oplevelser fra mit eget korte liv, siger han.

Læs også: Rasmus: Jeg elsker at gå på scenen