Kendte

X Factor Ida – Jeg har fået frie tøjler

Af Thomas Flindt og Stine Bødker Nielsen 14. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har mødt sidste års supersøde ”X Factor”-vinder, Ida, til en snak om musik, ”X Factor” og hendes helt nye single ”Underdog”.

I dag udkommer Ida Maria Østergaards kun anden single, "Underdog", siden hun sidste år vandt "X Factor", og samtidig vender hun tilbage til scenen, der gav liv til hendes sangdrømme - hun skal nemlig synge singlen live til semifinalen i "X Factor".

Læs også: 10 ting du ikke vidste om Ida fra "X Factor"

Ida er stadig den vildt søde pige fra Jylland med den store stemme, som vi alle forelskede os i, men med hendes nye single "Underdog" springer hun ud som en selvsikker indie-pige, og det lyder vildt fedt!

Vi mødte Ida i går til en snak om hendes nye single, tiden efter "X Factor", mødet med Mads Langer og hvem hun godt vil arbejde sammen med fremover - og så var der ros til dette års semifinalister. Se videoen her!

Læs også: Alt om "X Factor 2013"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.Anmeldelse af "Underdog":

Idas helt unikke stemme skinner virkelig igennem på indie-popsangen "Underdog". Hurtigt bliver man fortryllet af hendes skønne sang, og trukket ind i hendes magiske univers med kærlighed, håb og glæde. Musikken er rigtig god, og omkvædet sætter sig hurtigt fast i hovedet - på den gode måde.

Vi giver "Underdogs" fire ud af fem stjerner!

MegetMere