Kendte

"X Factor": Dommeren Remee

Af Line Sølvhøj Jensen 6. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Igen i år er Remee med i dommerpanelet, når talenterne skal findes i årets ”X Factor”. Læs mere om ”X Factor”-dommeren her!

Remee har allerede god erfaring med at spotte og udvikle talenterne i "X Factor". Han har siddet med i dommerpanelet, lige fra "X Factor" blev vist første gang i 2008.

I 2008 var han med til at føre Martin til sejr, og sidste år sørgede han for, at Alien Beat Club fik en flot andenplads.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg har haft mange overvejelser omkring, hvad jeg skulle bruge 2010 på. Der har været en del bud på bordet, men det er musikken og talentudvikling, jeg brænder for, og derfor er jeg helt klar på endnu en omgang "X Factor". De to forrige sæsoner har begge tilført musikbranchen nye stjerner. Se bare på Basim, Martin og Alien Beat Club. Det er fantastisk, når man i den grad kan være med til at skabe magi og få mennesker til at gro, fortæller Remee til dr.dk.[faktaBox]

Facts om Remee:
Fulde navn:
Mikkel Johan Imer Sigvardt
Født: Den 8. november 1974
Debut: Allerede som 15-årig debuterede han som rapper, og da han var 18 år var han med til at danne gruppen "Sound Of Seduction".

MestLæste