Kendte

X Factor-deltagerne afslører: Denne dommer ville vi helst have haft!

Af Simone Erica Rosenlund 21. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med dette års X Factor-deltagere, som har afsløret, hvilken dommer de helst ville have haft. Du kan også finde ud af, hvad Mathilde elsker på sin pizza, om Magnus og Aksel er singler og hvad Emil ville hedde, hvis han var en pige.

I ugen op til årets første X Factor-liveshow var vi inde og stille jeres yndlingsdeltagere JERES spørgsmål.

Vi spurgte dem blandt andet, om de havde kærester, om de er nervøse for liveshows og hvilken dommer de helst ville have haft.

Læs også: Vennebog: 20 spørgsmål til Oh Land

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De fleste af deltagerne er glade for den dommer de har fået, men hvem ville de allerhelst have haft, hvis de kunne vælge HELT frit?

Få svaret i videoen herunder, hvor vi har mødt sjove Emil, cool Kali, de savage SWAY-piger, seje Mathilde og nuttede Aksel og Magnus!

Se hvad Mathilde elsker på sin pizza, hvordan hun har fået sin stærke viljestyrke og se hvilken slags musik hun tager i ørerne, når hun skal lukke nerverne ude inden en optræden.

Hvad er Kalis helt store inspiration til sine sange? Se om han havde forventet at gå videre til liveshows og hør hvilken sport han har dyrket i 15 år.

Hør hvorfor Emil er så sjov, hvad hans bedste dansemove er og hvad han ville hedde, hvis han var en pige?!

Undrer I jer også over, hvorfor SWAY-pigerne hedder det, de gør? Om Camilla og Tiffany havde planlagt at få samme farve hår og hvem deres celebrity crushes er.

Vi har spurgt Aksel og Magnus, hvad de tænkte, da de mødte hinanden første gang, om det er fedt at være i gruppe og det I alle har ventet på: om drengene er singler!

Hvilken X Factor deltager holder du med?

MestLæste