Kendte

Whitney Houstons datter sur over bog

Af Thomas Flindt 5. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bogen ”Remembering Whitney” om den afdøde sangerinde Whitney Houston er ikke populær hos hendes datter, og det værste er: Mormor har skrevet den!

Det var virkelig sørgeligt, da den legendariske sangerinde Whitney Houston blev fundet død i et badekar sidste år. "I Will Always Love You"-sangerinden blev sendt til himlen ved en smuk ceremoni, men tiden i familien Houston efter hendes død har været alt andet end rosenrød.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Whitney Houstons datter - Mor smiler ned til mig

Whitneys mor, Cissy Houston, har nemlig arbejdet på en biografi om sin datter, som er udkommet i denne måned, og i "Remembering Whitney" afslører Cissy sin kendte datters turbulente liv med en lesbisk affære, stofmisbrug og private problemer.

Men nogle af historierne er så private, at de aldrig burde være fortalt, mener Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown. Hun raser på twitter over sin mormors grådighed.

- Jeg synes, det er mangel på respekt for min mor, og det vil jeg ikke tolerere, skriver hun.

Kan I huske: Nicoline Simone fra "X Factor" i ekskæreste-drama

Cissy kommer uden tvivl til at tjene kassen på salget af bogen, men burde hun have holdt historierne for sig selv, i stedet for at vise verden alle detaljer om det liv, Whitney levede? Hvad synes I?