Kendte

What? Vi har alle udtalt Adeles navn forkert

Mariah Leitisstein 3. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
En Adele-fan fik forleden ros for at udtale sangerindens navn korrekt, og det har fået os til at indse, at vi aldrig har udtalt sangerindens navn korrekt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den var alligevel ny!

Ligesom vi mange år inde i Rihannas karriere lærte, hvordan man egentlig skulle sige megastjernens navn, har vi nu også lært, hvad Adele egentlig hedder.

Man skulle ellers tro, at Adeles navn var et af dem, man ikke kunne gå galt i byen med, men tro om igen.

I forbindelse med en længere spørgerunde i "Happy Hour with Adele", som er lavet i forbindelse med udgivelsen på sangerindens seneste musikvideo, "I Drink Wine", er det kommet frem, at det slet ikke udtales Ah-dell.

Nej, mine dame og herrer, hvis du skal udtale Adeles navn helt korrekt, så skal du udtale det Uh-dale.

Den Grammy-vindende sangerinde roser under spørgerunden en fan for netop at evne at den korrekte udtale.

- Elsker det! Hun sagde mit navn perfekt, siger Adele i videoen.

Stort Vegas-show på vej

Mens fans så kan bruge tiden på at lære sangerindens navn, så er Adele fortsat i fuld gang med at få styr på sit Las Vegas-show, "Weekends with Adele".

Showet blev ellers annonceret tidligere på året, men det stod hurtigt klart, at det ikke ville komme til at ske. Datoerne er derfor blevet rykket til at begynde 18. november og løbe frem til 25. marts 2023.

I et interview med Elle har Adele sangdivaen forklaret, at udsættelsen ganske enkelt handlede om, at showet ikke var godt nok.

– Der var bare ikke sjæl i det. Hele sceneopbygningen var ikke rigtig. Scenen var meget afkoblet fra mig og resten af bandet, og det manglede intimitet, lød det fra Adele i august.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste