Kendte

Weekendens rygter: Rihanna død? Justin og Selena slået op?

Af Line Sølvhøj Jensen 29. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Weekenden var fuld af rygter om kendisserne: Rihanna skulle være død, Lady Gaga skal giftes, Beyoncé er gravid og yndlingsparret Justin Bieber og Selena Gomez skulle have slået op.

Denne weekend har været fuld af rygter om mange af de mest kendte stjerner. Blandt de gode af rygterne er, at Lady Gaga skal giftes med sin kæreste Luc Carl. Flere af parrets fælles venner har bekræftet rygterne, og der går også rygter om, at brylluppet bliver i ren Lady Gaga-stil med artister og fyrværkeri. Tiden må vise, om rygtet taler sandt.

Læs også: Lady Gaga som mand ved årets VMA.

Mange Bieber-fans har sikkert bidt mærke i, at der igen er gået rygter om, at Justin Bieber og Selena Gomez skulle have slået op. Parret viste sig sammen til årets VMA, hvor de så meget lykkelige ud, så historien forbliver et rygte.

Læs også: Selena Gomez: "Jeg elsker Justin Bieber".

Et af de mest voldsomme rygter, der har været denne weekend, er, at Rihanna skulle være død! Heldigvis er det bare et rygte, og de nyeste billeder af Rihanna viser, at hun er glad og har det godt.

Læs også:
Beyoncé ordnede sit hår med et strygejern.

Beyoncé strålede af lykke ved VMA 2011, og da hun stolt viste sin mave frem, startede rygterne for alvor om, at sangerinden skulle være gravid. Beyoncé har fornylig udtalt, at hun vil have alle til at føle den glæde, der er inde i hende. Om hun mener glæden over en lille baby i maven eller glæden over sine mange fans, er svært at sige.

Få de seneste rygter om stjernerne ved at tilmelde dig her!

MestLæste