Kendte

Vrede fans: ”Respekter Selena Gomez” er gået viralt

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 1. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Saved By the Bell" er en gammel, populær komedieserie fra slut 80’erne, der følger en gruppe high school-venner, og den 25. november 2020 kunne man for første gang se en moderne genindspilning af den populære serie. Men selvom serien stod til at blive et kæmpe hit, så er den altså ikke blevet særlig populær blandt Selena Gomez-fans, og det er der altså en helt særlig grund til.

Selena Gomez-fans er mildest talt rasende over to specifikke scener fra 2020-udgaven af ”Saved By the Bell". Den nye genindspilning havde premiere d. 25. november, og kort tid efter kom fans til tasterne på twitter med ordene ”RESPEKTER SELENA GOMEZ.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Komedieserien gør nemlig i flere scener grin med den 28-årige sangerindes nyretransplantation, som hun fik i 2017 på grund af sygdommen lupus. I en scene står to piger og diskuterer Selenas nyretransplantation, hvor den ene pige siger: ”Jeg ved, at Selenas nyredoner var Justin Biebers mor. Jeg ville ønske, at jeg havde min mobil, så kunne jeg bevise det". Den anden svarer dertil: "Bevise hvad? Du er da et fjols, det var da Demi Lovatos nyre. De er bedsteveninder, ligesom du og jeg var engang.”

I en anden scene står der skrevet “Har Selena Gomez overhovedet nyrer” på skolevæggen – og lige netop det spørgsmål, kan vi faktisk svarer på. Det har hun helt bestemt, og nyren er doneret af hendes bedsteveninde Francia Raisa, der faktisk også er en kendt skuespillerinde.

Efter de hensynsløse jokes om Selenas sygdom har Francia Raisa delt dette twitter-post, hvor hun roser andre nyredonorer.

Den hårde kritik fra Selena Gomez-fans har faktisk fået holdet bag Saved By the Bell-genindspilningen til at komme med en officiel undskyldning til Selena, der lyder:”Vi undskylder, det var aldrig vores intention at belyse Selenas helbred. Vi har været i kontakt med hendes team, og vi ønsker at give en donation til hendes velgørenhedsorganisation, der støtter forskning indenfor sygdommen lupus.”

Undskyldningen viser, at Selena Gomez-fans rent faktisk har lidt at skulle have sagt, når det kommer til, hvad der er rigtigt og forkert at lave jokes omkring, når det kommer til deres store sangidol.

MestLæste