Kendte

The Voice ’11 – her er navnene!

Af Marie Neustrup 15. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det snart tid til The Voice koncert i Tivoli igen. Og denne gang kan du også se det, selvom du ikke bor tæt på København!

Som noget nyt bliver koncerten nemlig vist direkte på tv samtidig med, at den foregår inde i Tivoli. Så uanset hvor i landet, du bor, (og hvordan vejret bliver!) kan du altså se koncerten mandag den 26. september.

Og alt tyder på, at det bliver et brag af en koncert. Sak Noel (DJ'en med "Loca people - what the f**k"), Alexandra Stan (hende med "Mr. Saxobeat"), L.O.C., Rasmus Seebach, Medina, Aqua, Kato & Friends, Burhan G & Ankerstjerne og Morten Hampenberg & Alexander Brown feat. Yepha & Stine kommer nemlig alle sammen forbi og giver den fuld gas.

Læs også: Ugens playliste: Rasmus Seebach

Værterne bliver Benedicte Balling, Heino Hansen og Jakob Maarup, som alle er radioværter på The Voice, og de skyder showet i gang kl. 19.00.

- Jeg glæder mig helt VILDT til igen i år at få lov til at være vært for denne kæmpe musikbegivenhed, og i år er det ekstra spændende, da vi jo sender live tv og radio derfra! Stemningen i Tivoli er helt ubeskrivelig, den skal simpelthen opleves! Publikum er fantastiske, vilde og helt igennem for fede, fortæller Benedicte Balling.

Læs også: Vi Unge + The Voice '10 = ?

Skal I med ind og se showet i Tivoli, eller vil I hellere se koncerten hjemme i varmen, foran fjerneren?

MegetMere