vine-stjerner
Kendte

Vine-stjerne på hospitalet efter voldsom ulykke

Af Marie Søndergaard 29. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi håber virkelig, at Vine-stjernen Hayes Grier snart får det bedre.

Det var Vine-stjernen Hayes Griers storebror, Nash, som torsdag meddelte, at Hayes havde været ude for en meget slem ulykke og var blevet kørt direkte på hospitalet. Han bad alle om at bede for Hayes, og nu har en talsmand så bekræftet, at Hayes var i en ulykke, der har efterladt ham med flere kvæstelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Vine-stjerne føler sig snydt af Shawn Mendes

- Tidligere i dag var Hayes Grier involveret i en motocross-ulykke, og han blev med det samme transporteret til det nærmeste hospital. Han har fået hjernerystelse, har brækket nogle ribben, skadet sin lunge og fået flere sår på huden. Heldigvis er han okay, og han hviler sig og kommer sig på hospitalet, hvor han er omgivet af sin familie, og der vil han blive de næste par dage. Vi kan ikke takke jer nok for jeres bønner og støtte til Hayes.

Læs også: Det skal du vide om Nash Grier

Uh, det lyder virkelig ikke rart. Nash har også skrevet på Twitter, at broren hoster blod op, så det er virkelig en ordentlig omgang, Hayes har været igennem. Vi håber, han snart er på benene igen!

I galleriet kan du se nogle af de største Vine-stjerner!

DestørsteVine-stjerner

Med over 8 millioner følgere er hun en af de mest populære på Vine overhovedet, og det forstår man godt med alle de sjove indslag!
All Over
Carter er en af dem med allerflest følgere på Vine, og han er især kendt for at lave sjove videoer sammen med en anden Vine-stjerne, Nash Grier.
All Over
De fleste kigger med på Cameron Dallas’ Vine, fordi hans videoer er vildt sjove, men mon ikke der også er et par stykker, der kommer på grund af udseendet… Hans vilde popularitet har endda skaffet ham hovedrollen i filmen ”Expelled".
All Over
Shawn har over fire millioner følgere, og det var her det hele startede for popstjernen, du nok især kan kende fra sangen ”Stitches”.
All Over
Nash har over 11 millioner følgere, og han bliver mere og mere populær hele tiden. Han er altså også bare megagrineren!
All Over
Har du brug for et rigtig godt grin, er Vine-profilen Dem_White_Boyz det helt rigtige stede at søge hen. De er SÅ sjove!
All Over
Brittany er den mest populære Vine-stjerne blandt piger. Hun laver blandt andet mange videoer med ting, der ikke giver så meget mening i hverdagen.
All Over
De to drenge har ikke bare stor succes på Vine, men også med deres fælles sangkarriere. De har blandt andet udgivet hittet "Like That".
All Over