Kendte

Vinderen af X Factor 2012 er Ida!

Af Line Sølvhøj Jensen 23. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinderen af X Factor 2012 er Ida! Sådan lød det, da Lise Rønne udbåbte vinderen af X Factor 2012.

Efter en forrygende aften og et brag af en fest med mange af de helt store navne i "X Factor" gennem de sidste fem år, som blandt andet Mohamed, Babou, Sarah og Rasmus, blev vinderen af "X Factor 2012" endelig fundet.

Og det var måske ikke den helt store overraskelse, for både dommerne, seerne og medierne har fra start af ikke lagt skjul på, at Ida havde et helt stort talent, og der var jubel i Boxen i Herning, da Lise Rønne råbte: Og vinderen af "X Factor 2012" er... IDA!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: X Factor - Sådan får du Idas frisure.

Sveinur fik en tredjeplads i "X Factor 2012", og dermed var det Ida og Line, der skulle kæmpe om titlen som vinderen af årets "X Factor". Astemningen blev nulstillet, og dermed skulle Line og Ida give hver deres bud på en "X Factor 2012"-vindersang. Lines sang hed "Efter dig", mens Idas sang havde titlen "I Can Be". Men det var altså Ida, der løb af med vindertitlen.

Læs også: X Factor - Stjæl Lines stil.

Ida fik også en masse rosende ord med på vejen frem i sin karriere. Blachman sagde blandt andet, at Ida var tilbage, hvor hun skulle være, og at hvis hun flytter til København, så kommer han og hører hende. Idas egen mentor, Pernille Rosendahl, sagde blandt andet:

- Det, du kan, er så lysende klart. Jeg bliver ved med at se nye sider af dig. Hold da op, hvor var det sejt! I aften er du bare en engel, min ven.

Dermed er det også Ida, der skal udgive singlen "I Can Be", som hun sang for første sang i aften, og som vi allerede glæder os til at høre igen.

Læs også: Stjæl stilen: Pernille Rosendahl.

vinder, X Factor 2012, Ida, Line, Sveinur, Herning, Boxen

MestLæste