Kendte

Vilde ”Divergent”-nyheder!

Af Marie Søndergaard 15. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Betyder det her, at filmene får en anden slutning end bogserien?!?!

Vi blev sygt glade, da vi fandt ud af, at den tredje bog i ”Divergent”-serien bliver lavet til to film, og nu er vi endnu mere oppe at køre! Det er nemlig blevet afsløret, at den fjerde film ikke bare kommer til at hedde ”Allegiant – del 2”, for den har nemlig fået sit helt eget navn og kommer til at hedde ”Ascendant”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken faktion passer du ind i?

Men, men men … det er jo slet ikke det vildeste. På plakaten for den fjerde film står der ”Enden er aldrig, som du forventer”. Det har fået flere fans til at spekulere i, om filmskaberne har ændret den slutning, som mange ”Divergent”-fans har været utilfredse med og kede af?

Håber I, at de har ændret slutningen? (Husk ikke at spoile slutningen)!

Tjek galleriet for ting du ikke vidste om "Divergent"!

Detvidsteduikkeom”Divergent”-serien

Miles Teller forsøgte at få rollen som Four, men blev afvist. Da producerne så ham i ”The Spectacular Now” et par måneder senere, var de så imponerede, at de tilbød ham flere andre roller. Men det var først, da Shailene Woodley skrev til ham, og bad ham acceptere rollen som Peter, at han takkede ja.
Nordisk Film
Filmene blev optaget under dæknavnet ”Catbird”, så ingen vidste, hvad de havde gang i.
Nordisk Film
Fours far, Marcus Eaton, skulle egentlig dø i ”Insurgent”, men forfatteren kunne ikke bestemme sig for, hvordan det skulle ske…
Nordisk Film
Forfatteren Veronica Roth har afsløret, at det fra start ikke var meningen, at der skulle komme tre bøger.
Nordisk Film
Shailene Woodley havde problemer med at filme sammen med Miles Teller (Peter) i starten på grund af det tætte venskab, de fik efter deres romantiske roller i ”The Spectacular Now”.
Nordisk Film
Kate Winslet var gravid i femte måned, mens de optog ”Divergent”. Derfor er hun for det meste filmet fra brystet og op, eller med en stak papirer i hænderne henover maven.
Nordisk Film
Tris’ mor, Natalie Prior, er baseret en smule på forfatterens, Veronica Roths, egen mor.
Nordisk Film
Shailene Woodley var den allerførste, der fik en rolle i filmen, og hun sagde ja med det samme.
Nordisk Film
Det tog lang tid at finde den rigtige til rollen som Four. De syntes nemlig, at alle de gode skuespillere, de prøvede sammen med Shailene, kom til at virke for svage ved siden af sådan en stærk pige. De skulle bruge en, der fremstod hård med en blød side.
Nordisk Film
Ansel Elgort prøvede endda rollen som Four, men folkene bag filmen syntes, han virkede som en ”alt for flink en fyr”, hvilket de har sagt.
Nordisk Film
Veronica Roth har udtalt, at hun fortryder at have dræbt nogle af karaktererne.
Nordisk Film
Næsten alle skuespillerne laver deres egne stunts og kampscener, og de er også blevet trænet i at bruge knive. Shailene er kommet til skade flere gange under optagelserne.
Nordisk Film
Theo James har afsløret at den sværeste scene at filme, var scenen med det romantiske kys mellem ham og Shailene. Han ville nemlig gøre alt for, at det skulle være perfekt. Sødt!
Nordisk Film

Læs mere om

MestLæste