Kendte

Vild fan tweeter Harry Styles samme besked 11.000 gange

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, en dedikeret fan har tweetet den samme besked til Harry Styles over 11.000 gange på fire uger! Se her, hvad hun skriver.

Der er mange, mange fans, der drømmer om, at deres idol skriver til dem eller følger dem på de sociale medier. Men metoderne for at få det til at ske er bestemt ikke ens!

Læs også: Harry Styles har aldrig været forelsket

En portugisisk pige har nemlig valgt at tweete det samme tweet over 11.000 gange til Harry Styles på kun fire uger i forsøget på at få 1D-stjernens opmærksomhed.

- Før jeg mødte dig @Harry_Styles, havde jeg aldrig troet, at det var muligt at kigge på en person og smile uden grund. Følg mig, ily, skriver @hstylesduality på Twitter.

Læs også: Harry Styles starter ny trend

Selv om hendes tweets nok fylder størstedelen af Harrys feed, har den eftertragtede stjerne endnu ikke reageret på beskederne. Men det ser ikke ud til, at hun giver op - lige nu har hun tweetet samme besked 11.655 gange, og tallet vokser hele tiden.


Hvad synes du om hendes metode til at få Harry Styles' opmærksomhed?

Sådanfårduditidoltilatfølgedigtwitter

Hvis du kan få dit idol til at svare eller retweete dit tweet, så lægger de mærke til dig og din profil, og der er derfor større sandsynlighed for, at de vil følge dig. Derfor er det en rigtig god idé at finde ud af, hvilken slags tweets dit idol plejer at svare på. Ariana Grande svarer for eksempel mest på søde tweets og komplimenter, mens Ian Somerhalder er helt vild med, når hans fans sender ham kreative tegninger af ham selv.

Nogle stjerner er nærmest online på twitter døgnet rundt, mens andre først kommer på sent om aftenen, når de er færdige med koncerter, filmoptagelser, og hvad de nu ellers render rundt og laver. Hold øje med, hvornår dit idol tweeter mest, og sigt så efter at skrive til dem på de tidspunkter. Stjernerne modtager tusindvis af tweets hver dag, så hvis du skriver, mens de er på, er chancen for, at de ser din besked meget større.

Det er ikke nemt, men chancen for, at dit idol svarer dig eller følger dig, bare fordi du beder dem om det, er altså ret lille! Prøv i stedet at skrive noget sjovt og kreativt, der viser, at du virkelig er fan af dem. Du kan for eksempel fortælle dem, hvor meget deres seneste sang betyder for dig.

Hvis dit idol kun følger en håndfuld personer, så er chancen for, at de kommer til at følge dig meget lille. Men der er altså også vildt mange stjerner, der elsker at svare, retweete og følge deres fans. Både Justin Bieber, Taylor Swift og Ariana Grande svarer tit deres fans på twitter!

Stjernerne finder tit på deres egne hashtags, som de beder deres fans om at bruge. Gør det! Der er ret stor sandsynlighed for at blive retweetet af dit idol, hvis du bruger hashtagget på en kreativ og sej måde.

Det allervigtigste, hvis du vil have dit idol til at følge dig, er, at du ikke spammer dem. Du må gerne skrive til dem, men du må aldrig sende den samme besked igen og igen. Så kan du nemlig være sikker på, at dit idol ikke har lyst til at følge dig, og måske bliver du endda blokeret.

MegetMere