Kendte

Vil Justin Biebers manager have ham på afvænning?

Af Benedikte Brix 25. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere sladdersites skriver om et rygte, der går på, at Justin Biebers manager Scooter Braun vil have ham på afvænning. Se her, hvor de har det fra.

Rygterne om, at Scooter Braun vil have Justin Bieber på afvænning, begyndte i sidste uge, da sladdersitet Radar Online citerede en anonym kilde.

Læs også: Video: Fotograf bliver ramt af Justin Biebers bil

Justins manager gennem mange år, Scooter Braun, er bekymret for 19-årige Justin, fordi stjernen fester, ryger hash og drikker alkohol, mener kilden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Justin hænger ud med de forkerte mennesker. Der har været én episode efter den anden, og Braun har altid været meget støttende, og er det stadig, siger insideren til sladdersitet.

- Men nu vil Scooter have ham på afvænning for at tage sig sammen. Justin bliver nødt til at komme væk fra det, der har dårlig indflydelse på hans livsstil.

Læs også: Justin Bieber vil have kondomer

Det sidste stykke tid har der været en masse historier om Justin Biebers mange fester, sure naboer, hashrygning og druk, og ifølge kilden er Justins mor og mange af hans nære venner også bekymrede for ham:

- De synes alle sammen, at han er sammen med folk, der gør åndssvage ting.

- Justin bliver nødt til at gå på afvænning på grund af sin opførsel. Han har brug for at få kontrol over sit liv igen, holde op med at ryge hash og feste. Han er bare omringet af dårlig indflydelse.

Ifølge kilden er Scooter Braun bekymret, fordi festerne har taget overhånd.

Læs også: Kommer der en ny Justin Bieber-film i år?

- Hør, alle ved, at Justin er teenager, men det her er langt mere end det. Han bliver nødt til at tage sig sammen og komme væk fra de mennesker, han hænger ud med. Det er derfor, Scooter vil have ham på afvænning, siger insideren.

Tror du, Justins venner har dårlig indflydelse på ham?

MestLæste