Kendte

Video – Vi anmelder Tivolis nye app

Af Annonceartikel 2. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været i Tivoli for at teste deres nye app ”Tivoli Challenge”. Anne-Cathrine og Lærke på 13 år giver deres vurdering her!

Det kan app'en:
»Tivoli Challenge« kan mange af de ting, du kender fra Facebook. Når du har oprettet en profil i app'en, kan du finde venner, dele billeder og checke ind i forlystelser, på »hemmelige steder« og på spisesteder, så dine venner kan se, hvor du har været på din Tivolitur. Udover det kan du konkurrere og dyste mod andre Tivoligæster. Du kan få point, når du scanner det særlige »Tivoli Challenge«-armbånd i de vildeste forlystelser, og på den måde dyste med dine venner om, hvem der er den modigste. Og så kan du se og dele dine forlystelsesfotos - altså dem der, hvor du sidder og skriger i Dæmonen eller rutchebanen.

Læs også: Ny vild forlystelse i Tivoli

Det synes Lærke og Anne-Cathrine:
Lige da vi downloadede app'en, var den lidt forvirrende, fordi man kan så mange ting derinde. Men man lærer hurtigt at bruge den, og designet er flot. Det er ret nice, at man kan dele billeder - især de der forlystelsesfotos - med sine venner, og vi kunne sagtens finde på at dyste mod vores venner om point. Vi ville nok mest checke ind på de »seje« steder og for eksempel ikke i en slikbod.

Læs også: Video - Ægte beliebers i Tivoli

App'en kan hentes gratis i Appstore og Google Play.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste